No tens productes al teu carretó
Gamba llagostinera
Unitats: 16-24
800 g (Preu per Kg 26.19 €)
Gamba llagostinera salvatge argentina, congelada a bord i seleccionada per la seva vistosa mida, amb un sabor i textura, com acabada de pescar en alta mar.
Descripció Tècnica:
Gamba llagostinera, antioxidant (metabisulfit sòdic).
Pot contenir: peix, mol·luscs
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 408 kJ | 819 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 96 kcal | 193 kcal | 10 |
Greixos | 1.3 g | 2.6 g | 4 |
dels quals saturats | 0.3 g | 0.6 g | 3 |
Hidrats de carboni | 0.2 g | 0.4 g | - |
dels quals sucres | 0.1 g | 0.2 g | <1 |
Fibra alimentària | 0.1 g | 0.2 g | - |
Proteïnes | 21.0 g | 42.0 g | - |
Sal | 0.50 g | 1.0 g | 17 |
Instruccions per a la descongelació: A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): aprox. d'1,5 a 2 h..Al frigorific (aprox. 5 ºC): aprox. 3,5 h.
A la paella (2 porcions = 200 g): Escalfeu a foc mitja; 3 o 4 cullerades soperes d'oli. Quan estigui ben calent afegiu-hi 2 porcions descongelades i escalfeu-les 2 min per cada banda a foc fort.
A la cassola (2 porcions = 200 g): Poseu 2 porcions descongelades en 1 L d'aigua bullent amb sal al gust. Quan trenqui de nou el bull, manteniu-les durant 1 min i traieu-les a continuacio per a refredar-les immediatament en aigua freda.
LLAGOSTINS AUSTRALS
Nom científic: Pleoticus muelleri
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: