Pasta de full de llobarro i gamba llagostinera by @cocinacongemabarajas

Pasta de full de llobarro i gamba llagostinera by @cocinacongemabarajas

Dificultat
Temps de preparació: 60 min

Productes relacionats

Per Nadal ens agrada gaudir, estar amb els nostres éssers més estimats i sobretot compartir una bona taula amb receptes que s'han fet amb molt d'amor, per això t'ensenyo aquesta idea, que pots fer amb antelació i en el moment només enfornar, escalfar la salsa i llest. És un gran encert, és deliciós i és molt fàcil de preparar.
  • 20 Gambes llagostineres (art.8555)
  • 6 Filets de llobarro (art. 15597)
  • 1 kg Sofregit Mediterrani (art. 8706)
  • 1 Porro
  • 2 Cdas. Tomàquet fregit
  • ½ got de Pedro Ximénez
  • 100 ml de nata per cuinar
  • 3 pasta de full quadrats
  • Alioli (casolà o ajonesa)
  • Formatge ratllat per fondre
  • 1 ou
  • Sal, Pebre mòlt, 4 cdas d'oli OVE, llavors
  1. Descongela les gambes llagostineres al frigorífic, treu els caps, pela'ls i treu-los l'intestí.
  2. Quan estiguin nets talla'ls a trossets.
  3. Pica el porro a trossets molt petits
  4. Escalfa 4 cdas d'oli OVE i afegeix el sofregit, passats 5 min afegeix el porro i salpebra-ho.
  5. Posteriorment, afegeix les gambes llagostineres i ofega per uns 2 min. Incorpora el Pedro Ximénez i apuja el foc fins que es consumeixi l'alcohol.
  6. Afegeix-hi el tomàquet fregit i 100 ml de nata per cuinar, rectifica de sal i deixa cuinar uns min.
  7. Deixem refredar abans d'omplir les pastes de full.
  8. D'altra banda, divideix cada massa de pasta de full quadrada en 2 i fes uns talls transversals a cada lateral formant una trena.
  9. Omple la pasta de full: unes cullerades del sofregit en fred, 1 filet de llobarro trossejat sense pell i en cru, una mica de sal, 2 cdas d'allioli i el formatge ratllat. Recorda deixar 2 cm amunt i avall sense emplenar per poder tancar-lo.
  10. Tanca les pastes de full segellant bé, pintem amb ou batut i llavors.
  11. Preescalfa el forn a 200 graus i enforna-ho durant 20 minuts