No tens productes al teu carretó
Filets de Llobarro
Unitats: 4-5
430 g (Preu per Kg 52.58 €)
Per Nadal ens agrada gaudir, estar amb els nostres éssers més estimats i sobretot compartir una bona taula amb receptes que s'han fet amb molt d'amor, per això t'ensenyo aquesta idea, que pots fer amb antelació i en el moment només enfornar, escalfar la salsa i llest. És un gran encert, és deliciós i és molt fàcil de preparar.
Nobles filets de llobarro (Dicentrarchus labrax) d'aqüicultura, al natural i pràcticament sense espines.
Descripció Tècnica:
Filets de llobarro. Sobrecongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia
Conservar en congelador *** a -18°C
Filets de Llobarro
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 605 kJ |
Valor Energètic Kcal | 144 kcal |
Greixos | 6,6 g |
dels quals saturats | 1,5 g |
Hidrats de carboni | 0,5 g |
dels quals sucres | 0,1 g |
Fibra alimentària | 0,2 g |
Proteïnes | 20,6 g |
Sal | 0,20 g |
Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escorrer a la nevera (5ºC) durant 3 hores. Despres, esbandiu amb aigua corrent freda i assequeu amb paper absorbent.
A la paella (2 unitat/s): Escalfeu 3 cullerades d'oli en una paella plena. Cuineu el producte descongelat amb un rajoli de vi blanc a foc mig, remenant de tant en tant durant uns 7 min. Assaoneu al gust abans de servir.
Al forn (2 unitat/s): Preescalfar a 180ºC. Col·locar el producte descongelat amb 3 cullerades d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aroma;tiques en una safata apta per a forn i acabar de coure durant uns 15 min a la graella central del forn.
A l'olla (2 unitat/s): En una olla amb aigua bullent afegir el producte ultracongelat i acabar de cuinar a foc alt aprox. 8 min.
El producte no conté: