Filets de Llobarro

Filets de Llobarro

ES15597
15597
Disponible
21,40 €

Unitats: 4-5

430 g (Preu per Kg 52.58 €)

Nutri score A
certificazionearticolo2.jpg

Receptes combinades

Per Nadal ens agrada gaudir, estar amb els nostres éssers més estimats i sobretot compartir una bona taula amb receptes que s'han fet amb molt d'amor, per això t'ensenyo aquesta idea, que pots fer amb antelació i en el moment només enfornar, escalfar la salsa i llest. És un gran encert, és deliciós i és molt fàcil de preparar.

Nobles filets de llobarro (Dicentrarchus labrax) d'aqüicultura, al natural i pràcticament sense espines. 

Descripció Tècnica:

Filets de llobarro. Sobrecongelat.
Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost* Italia S.p.A. - Via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) Italia

Conservar en congelador *** a -18°C 

Filets de Llobarro

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic605 kJ
Valor Energètic Kcal144 kcal
Greixos6,6 g
dels quals saturats1,5 g
Hidrats de carboni0,5 g
dels quals sucres0,1 g
Fibra alimentària0,2 g
Proteïnes20,6 g
Sal0,20 g
Paella
Forn
Cassola

Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escorrer a la nevera (5ºC) durant 3 hores. Despres, esbandiu amb aigua corrent freda i assequeu amb paper absorbent.

A la paella (2 unitat/s): Escalfeu 3 cullerades d'oli en una paella plena. Cuineu el producte descongelat amb un rajoli de vi blanc a foc mig, remenant de tant en tant durant uns 7 min. Assaoneu al gust abans de servir.

Al forn (2 unitat/s): Preescalfar a 180ºC. Col·locar el producte descongelat amb 3 cullerades d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aroma;tiques en una safata apta per a forn i acabar de coure durant uns 15 min a la graella central del forn.

A l'olla (2 unitat/s): En una olla amb aigua bullent afegir el producte ultracongelat i acabar de cuinar a foc alt aprox. 8 min.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis