En una paella amb l'oli de gira-sol daura l'all sense que es dauri massa. Retira del foc i afegeix els gambots pelats. Una vegada hagi baixat la temperatura de la paella, afegeix el pebre vermell. Reserva a la nevera durant 3 hores.
En una paella amb una gota d'oli fregeix les Gyozes de gambot durant 7 minuts a foc mitjà afegint unes gotes d'aigua. Durant els 2 últims minuts tapa la paella.
Una vegada passades les 3 hores cola l'oli de gira-sol de la paella afegint-lo al got de la batedora. Afegeix llet i munta la maionesa.
Agrega els gambots i l'all prèviament sofregits i acaba de muntar amb la batedora.
Emplata i gaudeix.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.