No tens productes al teu carretó
Amanida de gamba llagostinera by @fanaticook
Ingredients amanida
Ingredients vinagreta de llima
1. En un bol gran, barreja la gamba llagostinera cuita, l'alvocat, els tomàquets cherry, el mango i la ceba morada.
2. Preparar la vinagreta:
3. En un pot petit amb tapa, afegeix-hi el suc de llima, l'oli d'oliva, la mel, i el julivert fresc. Assaona amb sal i pebre al gust. Tanca el pot i agita vigorosament fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats. (O fes-ho directament en un bol petit, com vaig fer jo)
4. Aboca la vinagreta sobre l'amanida i barreja suaument perquè tots els ingredients s'impregnin bé del guarniment.
5. Serveix l'amanida en un plat gros o en porcions individuals. Decora amb menta fresca picada i quarts de llima al voltant per a un toc final.
A punt! Amb aquesta recepta, tindràs una amanida de llagostins tropical i vibrant. A gaudir Fanaticooks.