Amanida de gamba llagostinera by @fanaticook

Amanida de gamba llagostinera by @fanaticook

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

800 g (Preu per Kg 26.19 €)

800 g (Preu per Kg 26.19 €)

20,95 €

Cod. 8555

Unitats: 16-24

Fresca, lleugera, nutritiva i saludable, perfecta per a aquests dies de platja o piscina. La fem?

Ingredients amanida

  •  350 g de gamba llagostinera cuita i pelada (art.8555)
  •  1 alvocat a daus
  •  250 g de tomàquets cherry tallats per la meitat
  •  1 mango madur a daus
  •  1/2 ceba morada en rodanxes fines
  •  herbabona fresca picada

Ingredients vinagreta de llima

  •  Suc de 1 llima
  •  1/4 tassa d'oli d'oliva verge extra
  •  1 cullerada de mel o xarop d'atzavara
  •  Sal i pebre al gust

1. En un bol gran, barreja la gamba llagostinera cuita, l'alvocat, els tomàquets cherry, el mango i la ceba morada. 

2. Preparar la vinagreta:

3. En un pot petit amb tapa, afegeix-hi el suc de llima, l'oli d'oliva, la mel, i el julivert fresc. Assaona amb sal i pebre al gust. Tanca el pot i agita vigorosament fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats. (O fes-ho directament en un bol petit, com vaig fer jo) 

4. Aboca la vinagreta sobre l'amanida i barreja suaument perquè tots els ingredients s'impregnin bé del guarniment.

5. Serveix l'amanida en un plat gros o en porcions individuals. Decora amb menta fresca picada i quarts de llima al voltant per a un toc final. 

A punt! Amb aquesta recepta, tindràs una amanida de llagostins tropical i vibrant. A gaudir Fanaticooks.