Rap amb salsa americana amb llagostins by @elhornodetere

Rap amb salsa americana amb llagostins by @elhornodetere

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

Una recepta tradicional amb un toc de màgia. Sorprèn als teus convidats aquest Nadal amb un plat principal únic.
  • 8 cues de rap (art. 8908)
  • 24 gambes llagostineres (art. 8555)
  • 1 ceba morada
  • 12g d'all picat (art. 8771)
  • 1 pastanaga
  • Un tros petit de pebrot vermell
  • 1/2 bitxo
  • 120 g de tomàquet trossejat (art. 8666)
  • Julivert (art. 11012)
  • 200 ml de brandi
  • 600 ml de brou de marisc (fumet)
  • Patates baby per a la guarnició
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  1. Pela les gambes llagostineres i obre'ls al llarg sense arribar al final per a llevar el cordó. Reserva en fred.
  2. Talla pel centre les cues de rap per llevar l'espina central, queden dues peces de cada cua. Reserva en fred.
  3. Trosseja molt petites les verdures.
  4. Sofregeix-les en una paella amb oli OVE, sense afegir el tomàquet. Quan les verdures estiguin torradetes afegeix les closques de les gambes i sofregeix uns minuts, a continuació, afegeix el brandi i flambeja.
  5. Afegeix el tomàquet, remou i afegeix el brou, deixa coure uns 10/12 minuts.
  6. Tritura-ho tot a mitja potència, perquè no quedi massa triturat i passar pel xinès dues o tres vegades. Així es quedaran apartats les restes de closques.
  7. En una cassola cou les patates baby. Un cop refredades talla per la meitat i posa-les boca avall en una paella amb oli OVE i all picat fins que quedin dauradetes.
  8. Només queda emplatar tal com a la fotografia, i a gaudir d'aquest plat, del Nadal, i de la Vida.