Una recepta tradicional amb un toc de màgia. Sorprèn als teus convidats aquest Nadal amb un plat principal únic.
8 cues de rap (art. 8908)
24 gambes llagostineres (art. 8555)
1 ceba morada
12g d'all picat (art. 8771)
1 pastanaga
Un tros petit de pebrot vermell
1/2 bitxo
120 g de tomàquet trossejat (art. 8666)
Julivert (art. 11012)
200 ml de brandi
600 ml de brou de marisc (fumet)
Patates baby per a la guarnició
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pela les gambes llagostineres i obre'ls al llarg sense arribar al final per a llevar el cordó. Reserva en fred.
Talla pel centre les cues de rap per llevar l'espina central, queden dues peces de cada cua. Reserva en fred.
Trosseja molt petites les verdures.
Sofregeix-les en una paella amb oli OVE, sense afegir el tomàquet. Quan les verdures estiguin torradetes afegeix les closques de les gambes i sofregeix uns minuts, a continuació, afegeix el brandi i flambeja.
Afegeix el tomàquet, remou i afegeix el brou, deixa coure uns 10/12 minuts.
Tritura-ho tot a mitja potència, perquè no quedi massa triturat i passar pel xinès dues o tres vegades. Així es quedaran apartats les restes de closques.
En una cassola cou les patates baby. Un cop refredades talla per la meitat i posa-les boca avall en una paella amb oli OVE i all picat fins que quedin dauradetes.
Només queda emplatar tal com a la fotografia, i a gaudir d'aquest plat, del Nadal, i de la Vida.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.