Brioix de tàrtar de salmó by @foodpepa

Brioix de tàrtar de salmó by @foodpepa

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

"Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta de brioix de tàrtar, un toc festiu i elegant que farà brillar la teva taula nadalenca." Espero que t'inspiri!
  • 400 gr pa brioix
  • 480 gr salmó fresc (art. 15493)
  • 2 cullerades d'oli de sèsam
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • suc de 1/2 llima
  • 1 culleradeta de salsa picant sriracha
  • 100 gr de maionesa de gambó (8 caps de gambó art. 8555)
  • 1 alvocat
  • Una mica de mantega
  • Sal & pebre & oli OVE
  • Coriandre i sèsam per decorar
  1. Talla el salmó a daus, macera en un bol juntament amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, un rajolí de suc de llima i un toc picant de salsa sriracha.
  2. Per a la maionesa de gambó, cuina els caps amb una mica d'oli OVE, i afegeix el suc a la maionesa.
  3. Per a la salsa d'alvocat, tritura l'alvocat, afegeix sal, pebre i un raig de suc de llima.
  4. Talla el pa brioix en llesques (3 centímetres gruix) marca a la paella amb una mica de mantega fins que es daurin i fes un tall al mig per poder omplir.
  5. Omple el pa amb el tàrtar de salmó, afegeix les salses i posa per sobre una mica de coriandre i sèsam.