"Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta de brioix de tàrtar, un toc festiu i elegant que farà brillar la teva taula nadalenca." Espero que t'inspiri!
400 gr pa brioix
480 gr salmó fresc (art. 15493)
2 cullerades d'oli de sèsam
4 cullerades de salsa de soja
suc de 1/2 llima
1 culleradeta de salsa picant sriracha
100 gr de maionesa de gambó (8 caps de gambó art. 8555)
1 alvocat
Una mica de mantega
Sal & pebre & oli OVE
Coriandre i sèsam per decorar
Talla el salmó a daus, macera en un bol juntament amb l'oli de sèsam, la salsa de soja, un rajolí de suc de llima i un toc picant de salsa sriracha.
Per a la maionesa de gambó, cuina els caps amb una mica d'oli OVE, i afegeix el suc a la maionesa.
Per a la salsa d'alvocat, tritura l'alvocat, afegeix sal, pebre i un raig de suc de llima.
Talla el pa brioix en llesques (3 centímetres gruix) marca a la paella amb una mica de mantega fins que es daurin i fes un tall al mig per poder omplir.
Omple el pa amb el tàrtar de salmó, afegeix les salses i posa per sobre una mica de coriandre i sèsam.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.