No tens productes al teu carretó
Lloms de Salmó (sense pell)
Unitats: 4
480 g (Preu per Kg 48.75 €)
El bo i millor. Talls del llom del salmó, filetejats netament i tallats en porcions, pràcticament sense espines. Aqüicultura: Noruega.
Descripció Tècnica:
Salmó (Salmo salar) tallat de la part noble del centre, filetejats enporcions, pràcticament sense espines. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia
salmó.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 842 kJ |
Valor Energètic Kcal | 202 kcal |
Greixos | 13.6 g |
dels quals saturats | 1.6 g |
Hidrats de carboni | 0 g |
dels quals sucres | 0 g |
Fibra alimentària | 0 g |
Proteïnes | 19.9 g |
Sal | 0.06 g |
Descongelació: Al frigorífic (5 ºC): 5 h.
A la paella (2 unitats): Daureu un gra d'all amb oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent, poseu-hi els trossos descongelats i coeu-los a foc mitjà i flama baixa durant aprox. 13-14 min. Gireu-los de tant en tant. Afegiu-hi herbes aromàtiques i un toc de vi blanc al gust.
A la cassola (2 unitats): Bulliu aigua amb una mica de sal en una cassola prou gran, submergiu-hi els trossos sense descongelar i cuineu-los durant aprox. 15 min. Una vegada acabada la cocció, traieu els trossos de l'aigua amb cura i condimenteu-los al gust.
Al forn (2 unitats): Poseu els filets sense descongelar en una font antiadherent amb oli d'oliva verge extra i afegiu-hi sal, pebre, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques. Coeu-los durant uns 20 min a 180 ºC al forn d'aire (a 200 ºC al forn convencional).
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Noruega
El producte no conté: