Salmó amb truita de patates i espàrrecs

Salmó amb truita de patates i espàrrecs

Dificultat
Temps de preparació: 25 min

Productes relacionats

El teu menú ràpid, saludable i deliciós
  • 4 lloms de salmó (art. 15493)  
  • 200 g de tomàquets cherry  
  • 1 culleradeta de sucre glass  
  • AOVE  
  • Un pessic de sal i pebre  
  • 12 espàrrecs verds (art. 8735)  
  • 12 espàrrecs blancs  
  • 75 g d'all picat (art. 8771) 
  • 400 g de patates a rodanxes (art. 0653)  
  • 6 ous  
  • 300 ml de nata per cuinar  
  • 200 ml de brou de verdures  
  • ½ culleradeta de mel  
  • Farina de blat de moro  
  • 4 porcions de barreja d'amanida variada 
  1. Descongela el salmó a la nit a la nevera. 
  2. Renteu i talleu per la meitat els tomàquets Cherry. Marina'ls amb sucre glas, dues cullerades d'AOVE, sal i pebre. Col·loca'ls en una safata i enforna-ho durant 1 hora a 130º. 
  3. Cou breument els espàrrecs amb aigua i sal. Fregiu les patates i afegiu-hi la barreja dels tomàquets obtinguda anteriorment. Barreja l'all picat amb els ous, les verdures, la sal, el pebre i la nata. Afegeix les patates a la barreja i en una paella, fes la truita amb tots els ingredients. 
  4. Mentrestant, escalfeu en una olla el brou de verdura i la mel, afegint la farina per espessir. Introdueix els filets de salmó a la salsa obtinguda anteriorment i prepara'ls per enfornar durant 10 minuts. 
  5. Dividiu la truita en 4 porcions iguals i serviu-la amb el salmó i la salsa restant. Si voleu, podeu acompanyar aquest plat amb una ració d'amanida variada per aconseguir un menú encara més complet en un mateix plat!