Renteu i talleu per la meitat els tomàquets Cherry. Marina'ls amb sucre glas, dues cullerades d'AOVE, sal i pebre. Col·loca'ls en una safata i enforna-ho durant 1 hora a 130º.
Cou breument els espàrrecs amb aigua i sal. Fregiu les patates i afegiu-hi la barreja dels tomàquets obtinguda anteriorment. Barreja l'all picat amb els ous, les verdures, la sal, el pebre i la nata. Afegeix les patates a la barreja i en una paella, fes la truita amb tots els ingredients.
Mentrestant, escalfeu en una olla el brou de verdura i la mel, afegint la farina per espessir. Introdueix els filets de salmó a la salsa obtinguda anteriorment i prepara'ls per enfornar durant 10 minuts.
Dividiu la truita en 4 porcions iguals i serviu-la amb el salmó i la salsa restant. Si voleu, podeu acompanyar aquest plat amb una ració d'amanida variada per aconseguir un menú encara més complet en un mateix plat!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.