Amanida d'arròs amb pebrots i salmó marinat by Angie

Amanida d'arròs amb pebrots i salmó marinat by Angie

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Ets dels que t'agrada passar el dia a la piscina o a la platja i vols menjar de forma saludable, rica i amb 0 complicacions? Doncs gràcies a bofrost et porto aquesta súper idea fresqueta perquè mengis de luxe a la platja o la piscina.

- 1 llom de salmó (art. 15493)

- 1 bon rajolí de salsa de soja

- Suc de 1/2 taronja

- Pebrots de colors a tires (art. 08579)

- Arròs bullit

- Llavors de sèsam

 

- Descongelem el llom de salmó al frigorífic.

- Un cop descongelat, ho fem trossets petits i deixem macerar amb la soja i la taronja, mínim 4 hores.

- Fem les tires de pebrots amb sal i un rajolí d'oli d’oliva verge extra  a l'airfryer 180 ° durant 10 minuts.

- En un tupper col·loquem l'arròs, els pebrots per sobre i acabem amb el salmó.

- Guardem en una bossa tèrmica i ja tenim el nostre ric menjar per gaudir a la platja o la piscina