Descongela els filets de salmó durant la nit seguint les instruccions del paquet. L'endemà, talla els filets en daus d'aproximadament 1 cm i col·loca'ls en un bol. En un altre bol, submergeix les llimones en aigua freda durant 15 minuts.
Talla les llimones per la meitat i espremeix-les sobre el salmó. Tapa el bol amb film transparent i deixa marinar al frigorífic durant 3 hores removent de tant en tant.
Rentat el coriandre, asseca'l i treu-li les fulles. Talla el xile per la meitat i retira'n les llavors, després, renta'l i talla'l en rodanxes fines. Mentrestant, preescalfa el forn a 200ºC.
Trau el salmó del frigorífic, afegeix-hi la ceba, l'all, les fulles de coriandre i les rodanxes de xile i barreja-ho tot bé. Salpebra i deixa reposar a temperatura ambient durant 15/20 minuts.
Mentrestant, enforna els panets durant 15 minuts. Quan estiguin llestos, talla'ls en llesques. Afegeix-hi el ceviche a cada llesca i, gaudeix de cada mossegada!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.