Un plato ideal para preparar en mesas navideñas. Fácil y delicioso, ¡la merluza nunca falla!
Oli OVE per pinzellar el recipient
10 lloms de lluç nets (art. 11506)
300 g gamba llagostinera (art. 8555)
Sal al gust
1kg de patates
500 ml aigua
1 full de llorer
250 g de ceba picada (art. 8767)
Herbes aromàtiques (art. 11016)
100 ml d’Oli OVE
40 g d'all picat (art. 8771)
2 cullerades de pebre vermell dolç
En una cassola gran poseu a coure la ceba amb el llorer i un got d'aigua. Quan portin cinc minuts en ebullició, afegeix les patates pelades i tallades a trossos irregulars, deixant que es cuinin durant uns 12 a 15 minuts, fins que estiguin tendres, però sense que es desfacin.
Introdueix els lloms de lluç i els gambons a la cassola i cou durant cinc minuts.
Tallem la cocció afegint-hi mig got d'aigua freda, perquè no se sobre cuinin.
Retira-ho del foc i deixa-ho reposar cinc minuts.
Mentrestant prepara l'all amb l'oli d'oliva verge extra i els alls picats.
Quan prenguin color, apaga el foc i afegeix-hi el pebre vermell, remenant lleugerament i deixant que impregni bé l'oli i els alls.
Per emplatar:
Posa de base les patates amb la ceba, els lloms de lluç i les gambes llagostineres i serveix l'all per sobre.
A gaudir en família!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.