No tens productes al teu carretó
Lloms de Bacallà "Extra"
750 g (Preu per Kg 40.59 €)
Lloms de bacallà (Gadus morhua) procedent de la pesca extractiva a Islàndia, tallats a bord i a mà, perquè puguis gaudir d'una textura impecable i un sabor autèntic, al punt de sal. Pràcticament sense espines.
Descripció Tècnica:
Lloms de bacallà amb pell al punt de sal, pràcticament sense espines.* Producte ultracongelat. *Malgrat la nostra màxima cura en la manipulació d'aquest producte, és possible la presència excepcional d'espines.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
bacallà, aigua, sal.
Pot contenir: crustacis, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 204 kJ |
Valor Energètic Kcal | 48 kcal |
Greixos | <0.5 g |
dels quals saturats | <0.1 g |
Hidrats de carboni | <0.5 g |
dels quals sucres | <0.5 g |
Proteïnes | 12 g |
Sal | 1.8 g |
Descongelació: A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): aprox. 3-3,5 h. Al frigorífic (aprox. 5 ºC): aprox. 8-9 h. Atenció: Esbandiu el peix només per la part de la pell una vegada descongelat i eixugat amb paper de cuina.
A la fregidora 190 g (1 porció): Preescalfeu a 180ºC. Fregiu el producte sense descongelar durant aprox. 4 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.
A la paella: 190 g (1 porció): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte sense descongelar a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min.
Al forn: 190 g (1 porció): Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte descongelat en una plata sobre la safata a la part central del forn durant aprox. 10-11 min (forn convencional aprox. 10-11 min).
Nom científic: Gadus morhua
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia)
Categoria d'art de pesca: Llinyes i hams, Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: