Vieires amb brandada de bacallà by @roberto_avellan

Vieires amb brandada de bacallà by @roberto_avellan

Dificultat
Temps de preparació: 25 min

Productes relacionats

¡Un entrant amb què encertaràs!
  • 250g puré de patata (art. 15669)
  • 4 lloms de bacallà (art. 8477)
  • 8 vieires (art. 08396)
  • 300 ml de llet
  • 50 ml de nata
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 cda de pebre vermell picant
  • Pebre mòlt
  • pessic de sal
  1. Comença preparant la brandada de bacallà.
  2. Descongela la nit anterior els lloms de bacallà.
  3. Cou una mica, sense que arribi a bullir, la llet i 25 ml de nata amb el bacallà esmicolat i sense pell.
  4. Treu el bacallà amb una escumadora i col·loca'l en un morter amb la dent d'all.
  5. Pica, alternant llet de cocció i oli d'oliva fins que aconseguim el punt desitjat de la brandada.
  6. Per al puré de patata, en una cassola afegeix 25 ml de nata i els bastonets congelats fins a aconseguir la cremositat desitjada, si ho vols més suau pots afegir-hi una mica de llet.  Quan ho tinguis gairebé llest, afegeix pebre molt i una cullerada de pebre vermell picant.
  7. Per acabar, marca les vieires a la planxa i reserva.
  8. En un plat, posa com a base el puré, la brandada de bacallà al mig i corona amb les vieires ben calentes.
  9. Afegeix-hi un toc de julivert per decorar i tindràs un aperitiu molt atractiu i ric.