Cou una mica, sense que arribi a bullir, la llet i 25 ml de nata amb el bacallà esmicolat i sense pell.
Treu el bacallà amb una escumadora i col·loca'l en un morter amb la dent d'all.
Pica, alternant llet de cocció i oli d'oliva fins que aconseguim el punt desitjat de la brandada.
Per al puré de patata, en una cassola afegeix 25 ml de nata i els bastonets congelats fins a aconseguir la cremositat desitjada, si ho vols més suau pots afegir-hi una mica de llet. Quan ho tinguis gairebé llest, afegeix pebre molt i una cullerada de pebre vermell picant.
Per acabar, marca les vieires a la planxa i reserva.
En un plat, posa com a base el puré, la brandada de bacallà al mig i corona amb les vieires ben calentes.
Afegeix-hi un toc de julivert per decorar i tindràs un aperitiu molt atractiu i ric.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.