Hem preparat 4 tipus amb què el teu bacallà, ¡ quedarà encara més deliciós!
Tipus #1: ¡ Que no se'n vagi el suc!
- En una paella poseu l'oli OVE, oli alt oleic i l'all aixafat.
- Deixa ofegar l'all i confita cuinant a baixa temperatura. Un cop l'all estigui daurat, retira la paella del foc.
- Un cop passat el temps podràs comprovar com tots els sucs es troben dins del bacallà
Tipus #2: ¡ Un bacallà molt més sucós!
- En un bol posa els teus lloms de bacallà, afegeix-hi llet i un all i deixa-ho macerar durant 2 hores.
Tipus #3: ¡ La millor cocció per al bacallà!
- En una olla posa aigua a bullir.
- Un cop arrencada a bullir, retira del foc i submergeix el bacallà durant 3 minuts.
Tipus #4: ¡ Cuina a Arifryer!
- Posa el llom de bacallà a la cistella del teu airfryer i pinta'l amb una mica d'oli.
- Programa a 180º durant 7 minuts.