Sigues tu qui parteix el bacallà

Sigues tu qui parteix el bacallà

Dificultat
Temps de preparació: 12 min

Productes relacionats

675 g (Preu per Kg 40.59 €)

675 g (Preu per Kg 40.59 €)

27,40 €

Cod. 8477

  • Lloms de bacallà extra (art. 8477)
  • Oli OVE
  • Oli alt oleic
  • Alls
  • Llet
  • Aigua

Hem preparat 4 tipus amb què el teu bacallà, ¡ quedarà encara més deliciós!

Tipus #1: ¡ Que no se'n vagi el suc!

  1. En una paella poseu l'oli OVE, oli alt oleic i l'all aixafat.
  2. Deixa ofegar l'all i confita cuinant a baixa temperatura. Un cop l'all estigui daurat, retira la paella del foc.
  3. Un cop passat el temps podràs comprovar com tots els sucs es troben dins del bacallà

Tipus #2: ¡ Un bacallà molt més sucós!

  1. En un bol posa els teus lloms de bacallà, afegeix-hi llet i un all i deixa-ho macerar durant 2 hores.

Tipus #3: ¡ La millor cocció per al bacallà!

  1. En una olla posa aigua a bullir.
  2. Un cop arrencada a bullir, retira del foc i submergeix el bacallà durant 3 minuts.

Tipus #4: ¡ Cuina a Arifryer!

  1. Posa el llom de bacallà a la cistella del teu airfryer i pinta'l amb una mica d'oli.
  2. Programa a 180º durant 7 minuts.