Amanida de cuscús de bròcoli, bacallà i tallarines de mar

Amanida de cuscús de bròcoli, bacallà i tallarines de mar

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

La teva amanida més original, saludable i deliciosa

1 peça de llom de bacallà Extra (art. 8477)

200 g de varetes de mar (art. 8421)

200 g de bròcoli (art. 8745)

10 g d'all picat (art. 8771)

60 g d'oli OVE

Un pessic de sal

25 g de vinagre d'arròs

25 g de soja baixa en sal

10 g de sèsam ros

El dia abans de l'elaboració descongela les varetes de mar i el bacallà

Deixa el bròcoli 20 minuts descongelar abans de l’elaboració de la recepta

  1. Col·loca un ratllador fi sobre un bol i ratlla el bròcoli fins que quedi amb una textura similar a la del cuscús. Després, reserva-ho.
  2. Poseu aigua suficient per cobrir el llom de bacallà en una olla petita. Quan hagi bullit l'aigua, apaga el foc i submergeix el bacallà durant 3 minuts tapat , passat el temps treu-lo i escorre'l bé l'aigua.
  3. D'altra banda, poseu una paella amb oli OVE i sofregiu l'all lentament. Un cop agafi una mica de to, fes les tallarines amb les varetes de mar, que sortiran sols en pressionar lleument i separar les tires amb els dits, tal com es mostra al vídeo. Després, barreja-ho amb l'all.
  4. Sobre el cous cous de bròcoli que reservem en un bol, afegeix-hi les tallarines de mar, el vinagre d'arròs i la soja. És moment de moure'l molt bé.
  5. Sobre la base anterior posa el llom de bacallà i separa la pell. Decora amb el sèsam ros cruixent.