Truita esponjosa

Truita esponjosa

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Una truita d'allò més divertida!
  • 1 ou 
  • 200 g ventresques de Lluç (art. 8410) 
  • 10 g de julivert (art. 11012) 
  • 100 g de bròcoli (art. 8745) 
  • 2 cirerols   
  • 25 g d'oli d'oliva verge 
  • Un polsim de sal i pebre negre molt
  1. En una paella cuina el lluç durant 7-8 minuts amb unes gotes d'oli girant de tant en tant. Un cop cuit, deixa-ho refredar i lleva-li la pell.
  2. En un bol posa l'ou, salpebra i munta'l amb una vareta elèctrica o manual fins a duplicar el seu volum. Afegeix el lluç esmollat i el julivert. Mescla amb una cullera delicadament perquè no abaixi el seu volum.
  3. En una paella amb oli aboca la mescla anterior i dona-li diverses voltes fins que quedi ben feta.
  4. Posa una olla amb aigua i un polsim de sal i cou el bròcoli durant 7 minuts.
  5. Per a emplatar de manera divertida simularem que la truita és la cara d'un ninot, el bròcoli serà el seu cabell i els cirerols partits per la meitat, seran els seus ulls!
  6. Finalment, posa un somriure enorme al nostre ninot amb salsa de tomàquet o Quètxup.