En una paella cuina el lluç durant 7-8 minuts amb unes gotes d'oli girant de tant en tant. Un cop cuit, deixa-ho refredar i lleva-li la pell.
En un bol posa l'ou, salpebra i munta'l amb una vareta elèctrica o manual fins a duplicar el seu volum. Afegeix el lluç esmollat i el julivert. Mescla amb una cullera delicadament perquè no abaixi el seu volum.
En una paella amb oli aboca la mescla anterior i dona-li diverses voltes fins que quedi ben feta.
Posa una olla amb aigua i un polsim de sal i cou el bròcoli durant 7 minuts.
Per a emplatar de manera divertida simularem que la truita és la cara d'un ninot, el bròcoli serà el seu cabell i els cirerols partits per la meitat, seran els seus ulls!
Finalment, posa un somriure enorme al nostre ninot amb salsa de tomàquet o Quètxup.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.