No tens productes al teu carretó
Ventresques de Lluç del Cap
Unitats: 12-20
1000 g (Preu per Kg 18.74 €)
Tallades amb un gruix ideal i conservant la pell per aportar més sabor i valor nutricional. Ideals per a la planxa, el forn o fregides.
Descripció Tècnica:
Filets seleccionats de ventresca de lluç del Cap, al natural. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
Ventresques de lluç del Cap, aigua.
Pot contenir: mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 397 kJ |
Valor Energètic Kcal | 99 kcal |
Greixos | < g |
dels quals saturats | < g |
Hidrats de carboni | < g |
dels quals sucres | < g |
Fibra alimentària | < g |
Proteïnes | 18 g |
Sal | 0.2 g |
Descongelació:
A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): Descongeleu-les durant aprox. 2-2,5 h.
A temperatura ambient (aprox. 5ºC): Descongeleu-les durant aprox. 4-4,5 h.
A la paella (enfarinat) (1 porció = 100 g):
Cobriu el fons de la paella amb oli i escalfeu-lo a foc mitjà-fort. Enfarineu 2 porcions (200 g) descongelades i fregiu-les uns 3 min a foc mitjà-fort, girant-les a la meitat del temps fins a obtenir el daurat desitjat. A continuació escorreu-les en paper de cuina.
A la fregidora (1 porció = 100 g): Preescalfeu l'oli a 180 ºC. Poseu-hi 2 porcions (200 g) descongelades i enfarinades i fregiu-les durant 3 min aprox. fins a obtenir el daurat desitjat. Després escorreu-les en paper de cuina.
Al forn (1 porció = 100 g): Preescalfeu el forn a 200 ºC. Poseu-hi 2 porcions (200 g) sense descongelar a una altura mitjana i enforneu-les durant 6 min per cada banda. Amb el forn obert, deixeu reposar el producte sobre la safata durant 2 min abans de servir-lo.
Nom científic: Merluccius capensis/paradoxus
Capturat a: Atlàntic, sud-oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: