Ventresques de Lluç del Cap

Ventresques de Lluç del Cap

ES8410
8410
Disponible
17,80 €

Unitats: 12-20

1000 g (Preu per Kg 18.74 €)

Nutri score A

Receptes combinades

Una truita d'allò més divertida!

Tallades amb un gruix ideal i conservant la pell per aportar més sabor i valor nutricional. Ideals per a la planxa, el forn o fregides.

Descripció Tècnica:

Filets seleccionats de ventresca de lluç del Cap, al natural. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Ventresques de lluç del Cap, aigua.
 

 

Pot contenir: mol·luscs.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic397 kJ
Valor Energètic Kcal99 kcal
Greixos< g
dels quals saturats< g
Hidrats de carboni< g
dels quals sucres< g
Fibra alimentària< g
Proteïnes18 g
Sal0.2 g
Paella
Fregidora
Forn

Descongelació:
A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): Descongeleu-les durant aprox. 2-2,5 h.
A temperatura ambient (aprox. 5ºC): Descongeleu-les durant aprox. 4-4,5 h.

A la paella (enfarinat) (1 porció = 100 g):
Cobriu el fons de la paella amb oli i escalfeu-lo a foc mitjà-fort. Enfarineu 2 porcions (200 g) descongelades i fregiu-les uns 3 min a foc mitjà-fort, girant-les a la meitat del temps fins a obtenir el daurat desitjat. A continuació escorreu-les en paper de cuina.

A la fregidora (1 porció = 100 g): Preescalfeu l'oli a 180 ºC. Poseu-hi 2 porcions (200 g) descongelades i enfarinades i fregiu-les durant 3 min aprox. fins a obtenir el daurat desitjat. Després escorreu-les en paper de cuina.

Al forn (1 porció = 100 g): Preescalfeu el forn a 200 ºC. Poseu-hi 2 porcions (200 g) sense descongelar a una altura mitjana i enforneu-les durant 6 min per cada banda. Amb el forn obert, deixeu reposar el producte sobre la safata durant 2 min abans de servir-lo.

Nom científicMerluccius capensis/paradoxus
Capturat a: Atlàntic, sud-oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis