Per Nadal ens agrada gaudir, estar amb els nostres éssers més estimats i sobretot compartir una bona taula amb receptes que s'han fet amb molt d'amor, per això t'ensenyo aquesta idea, que pots fer amb antelació i en el moment només enfornar, escalfar la salsa i llest.
És un gran encert, és deliciós i és molt fàcil de preparar.
20 Gambes llagostineres (art.8555)
6 Filets de llobarro (art. 15597)
1 kg Sofregit Mediterrani (art. 8706)
1 Porro
2 Cdas. Tomàquet fregit
½ got de Pedro Ximénez
100 ml de nata per cuinar
3 pasta de full quadrats
Alioli (casolà o ajonesa)
Formatge ratllat per fondre
1 ou
Sal, Pebre mòlt, 4 cdas d'oli OVE, llavors
Descongela les gambes llagostineres al frigorífic, treu els caps, pela'ls i treu-los l'intestí.
Quan estiguin nets talla'ls a trossets.
Pica el porro a trossets molt petits
Escalfa 4 cdas d'oli OVE i afegeix el sofregit, passats 5 min afegeix el porro i salpebra-ho.
Posteriorment, afegeix les gambes llagostineres i ofega per uns 2 min. Incorpora el Pedro Ximénez i apuja el foc fins que es consumeixi l'alcohol.
Afegeix-hi el tomàquet fregit i 100 ml de nata per cuinar, rectifica de sal i deixa cuinar uns min.
Deixem refredar abans d'omplir les pastes de full.
D'altra banda, divideix cada massa de pasta de full quadrada en 2 i fes uns talls transversals a cada lateral formant una trena.
Omple la pasta de full: unes cullerades del sofregit en fred, 1 filet de llobarro trossejat sense pell i en cru, una mica de sal, 2 cdas d'allioli i el formatge ratllat. Recorda deixar 2 cm amunt i avall sense emplenar per poder tancar-lo.
Tanca les pastes de full segellant bé, pintem amb ou batut i llavors.
Preescalfa el forn a 200 graus i enforna-ho durant 20 minuts
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.