Mariscs a la marinera amb humus de bròquil

Mariscs a la marinera amb humus de bròquil

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 300 g de bròquil (art. 8745)
  • 4 cullerades de llavors de sèsam torrades
  • 8 fulles de menta fresca
  • 70 gr d’all capolat (art. 8771)
  • 1 culleradeta de mel
  • 4 cullerades d’oli
  • 400 gr anelles a la romana (art. 8471)
  • 500 gr de cues de gambot (art. 8514)
  • Sal pebre
  1. Posa el bròquil a bullir en aigua amb sal, esbandeix-lo i escorre’l bé.
  2. En una batedora, posa el bròquil amb el sèsam i la menta. Un cop tot estigui triturat, afegeix l’all i torna a triturar amb la mel, l’oli, la sal i el pebre.
  3. Posa el forn a escalfar a 220º C durant 5 minuts. Un cop estigui calent, introdueix les anelles de calamar i cuina-les durant 5 minuts, girant-les de tant en tant.
  4. Al mateix temps, cuina les cues de gambot en una paella amb 1 cullerada d’oli.
  5. Cuina-les durant 6 minuts a foc mig.
  6. Col·loca l'humus de bròquil en tasses individuals i decora-les amb les anelles de calamar i les cues de gambot