Posa el bròquil a bullir en aigua amb sal, esbandeix-lo i escorre’l bé.
En una batedora, posa el bròquil amb el sèsam i la menta. Un cop tot estigui triturat, afegeix l’all i torna a triturar amb la mel, l’oli, la sal i el pebre.
Posa el forn a escalfar a 220º C durant 5 minuts. Un cop estigui calent, introdueix les anelles de calamar i cuina-les durant 5 minuts, girant-les de tant en tant.
Al mateix temps, cuina les cues de gambot en una paella amb 1 cullerada d’oli.
Cuina-les durant 6 minuts a foc mig.
Col·loca l'humus de bròquil en tasses individuals i decora-les amb les anelles de calamar i les cues de gambot
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.