No tens productes al teu carretó
Foie-gras d'ànec amb trossos micuit
200 g (Preu per Kg 199.75 €)
Per als paladars més exigents, presentem aquest autèntic foie micuit autòcton de França de textura mantegosa i sabor excel·lent. Llest per a descongelar i servir per a untar.
Descripció tècnica:
Bloc de Foie gras d'ànec amb un 30% de trossos de foie semi-cuit. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. - Crta. Ermita, km 0,5 - E -14420 Villafranca (Cordoba)
fetge gras d'ànec (foie-gras) 59%, fetge gras d'ànec (foie-gras) 30%, aigua, sal, sucre, armanyac, vi de Porto, pebre blanc, espècies (nou moscada, coriandre, canyella, alcaravia, clau, pebrot).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 2123 kJ |
Valor Energètic Kcal | 515 kcal |
Greixos | 53,0 g |
dels quals saturats | 23,0 g |
Hidrats de carboni | 2,5 g |
dels quals sucres | 2,5 g |
Fibra alimentària | 0,1 g |
Proteïnes | 7,0 g |
Sal | 1,0 g |
Descongelació: Al frigorific (aprox. 5dC): Descongelar aprox. 12 hores en el frigorific. A continuacio mantenir a temperatura ambient uns 20 minuts abans de consumir. Tallar les rodanxes amb un ganivet passat per aigua calenta amb cada tall. Degusta-ho en fred sobre torradetes de pa o pa de poble.
El producte no conté: