Foie-gras d'ànec amb trossos micuit

Foie-gras d'ànec amb trossos micuit

ES8533
8533
Disponible
39,95 €

200 g (Preu per Kg 199.75 €)

Receptes combinades

Per als paladars més exigents, presentem aquest autèntic foie micuit autòcton de França de textura mantegosa i sabor excel·lent. Llest per a descongelar i servir per a untar.

Descripció tècnica:
Bloc de Foie gras d'ànec amb un 30% de trossos de foie semi-cuit. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.es bofrost* S.A.U. - Crta. Ermita, km 0,5 - E -14420 Villafranca (Cordoba)

Conservar en congelador de *** a -18°C.

fetge gras d'ànec (foie-gras) 59%, fetge gras d'ànec (foie-gras) 30%, aigua, sal, sucre, armanyac, vi de Porto, pebre blanc, espècies (nou moscada, coriandre, canyella, alcaravia, clau, pebrot).

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic2123 kJ
Valor Energètic Kcal515 kcal
Greixos53,0 g
dels quals saturats23,0 g
Hidrats de carboni2,5 g
dels quals sucres2,5 g
Fibra alimentària0,1 g
Proteïnes7,0 g
Sal1,0 g

DescongelacióAl frigorific (aprox. 5dC): Descongelar aprox. 12 hores en el frigorific. A continuacio mantenir a temperatura ambient uns 20 minuts abans de consumir. Tallar les rodanxes amb un ganivet passat per aigua calenta amb cada tall. Degusta-ho en fred sobre torradetes de pa o pa de poble.

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix