En una paella posa la mantega a fondre. Afegeix els trossos de poma i cuina a foc suau amb la paella tapada durant 4- 5 minuts. Volteja els grillons sovint. Deixa refredar i reserva.
En un bol afegeix el torró, la maionesa i sal i mescla amb una cullera fins a integrar tots els ingredients. Reserva el praliné.
Posa un cassó amb aigua a escalfar, afegeix el sucre, anís estrellat i la canyella. Deixa coure durant 5 minuts a foc mitjà, mentrestant, pela la llimona i talla la pell en tires petites. Afegeix-les al cassó i deixa coure 5 -7 minuts més. Reserva l'almívar obtingut.
Muntatge: A cada torradeta posa un rectangle de foie amb un toc de sal. A sobre, afegeix-hi mig grilló de poma rostida i un punt de praliné de torró. Decora amb la pell de llimona confitada i afegeix un toc verd.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.