Foie amb praliné de poma rostida i cítrics

Foie amb praliné de poma rostida i cítrics

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 100 g de foie (codi 8533)
  • 100 g de torró de Xixona (art. 8992)
  • 80 g de Maionesa clàssica Ybarra
  • 1 poma
  • 50 g de mantega
  • 50 g de sucre blanc
  • 100 ml d'aigua
  • 1 branca de canyella
  • 3 uni. d'anís estrellat
  • Pell d'una llimona
  • 9 torradetes
  • Sal
  1. Talla la poma a grillons.
  2. En una paella posa la mantega a fondre. Afegeix els trossos de poma i cuina a foc suau amb la paella tapada durant 4- 5 minuts. Volteja els grillons sovint. Deixa refredar i reserva.
  3. En un bol afegeix el torró, la maionesa i sal i mescla amb una cullera fins a integrar tots els ingredients. Reserva el praliné.
  4. Posa un cassó amb aigua a escalfar, afegeix el sucre, anís estrellat i la canyella. Deixa coure durant 5 minuts a foc mitjà, mentrestant, pela la llimona i talla la pell en tires petites. Afegeix-les al cassó i deixa coure 5 -7 minuts més. Reserva l'almívar obtingut.
  5. Muntatge: A cada torradeta posa un rectangle de foie amb un toc de sal. A sobre, afegeix-hi mig grilló de poma rostida i un punt de praliné de torró. Decora amb la pell de llimona confitada i afegeix un toc verd.