Aperitiu perfecte per a nadal: ràpid, senzill i deliciós!
Per a la melmelada
25 g de sucre moreno
30 g de mel
150 g de pebrots de piquillo fumats
Per al canapè:
Torradetes de pa de panses o tires de pa cruixent
Torró de Xixona (art. 8992)
Foie gras d'ànec amb trossos el micuit (art. 8533)
Melmelada de piquillo
Brots verds de decoració
Pipes de carbassa torrades
Sal
En una paella sofregeix els pebrots de piquillo durant 5 minuts. Afegeix-hi el sucre moreno i caramel·litza a foc suau durant alguns minuts. Finalment, afegeix-li la mel i remena uns minuts més. Rectifica de sal. Deixa refredar i, melmelada llesta!
Talla el foie i el torró de la forma que més s'adapti a la torradeta que utilitzaràs.
Per a emplatar segueix aquests passos: com base empra la torradeta al gust, a continuació, afegeix el foie, després el torró i corona el teu canapè amb una mica de melmelada. Pots afegir uns brots verds per a decorar.
CONSELLS:
Per a tallar bé el foie, submergeix abans el ganivet en aigua calenta.
Per a tallar bé el torró, posa'l abans 30 minuts a la nevera.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.