Foie amb torró i melmelada de piquillo fumat

Foie amb torró i melmelada de piquillo fumat

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Aperitiu perfecte per a nadal: ràpid, senzill i deliciós!

Per a la melmelada

  • 25 g de sucre moreno
  • 30 g de mel
  • 150 g de pebrots de piquillo fumats

Per al canapè:

  • Torradetes de pa de panses o tires de pa cruixent
  • Torró de Xixona (art. 8992)
  • Foie gras d'ànec amb trossos el micuit (art. 8533)
  • Melmelada de piquillo
  • Brots verds de decoració
  • Pipes de carbassa torrades
  • Sal
  1. En una paella sofregeix els pebrots de piquillo durant 5 minuts. Afegeix-hi el sucre moreno i caramel·litza a foc suau durant alguns minuts. Finalment, afegeix-li la mel i remena uns minuts més. Rectifica de sal. Deixa refredar i, melmelada llesta!
  2. Talla el foie i el torró de la forma que més s'adapti a la torradeta que utilitzaràs.
  3. Per a emplatar segueix aquests passos: com base empra la torradeta al gust, a continuació, afegeix el foie, després el torró i corona el teu canapè amb una mica de melmelada. Pots afegir uns brots verds per a decorar.

CONSELLS:

  • Per a tallar bé el foie, submergeix abans el ganivet en aigua calenta.
  • Per a tallar bé el torró, posa'l abans 30 minuts a la nevera.