No tens productes al teu carretó
Carn de Vieira de l'Atlàntic
Unitats: 5-8
300 g (Preu per Kg 86.50 €)
Preuada en l'alta cuina, pel seu sabor, textura i versatilitat. De mida molt vistosa, servida amb el seu corall per a gaudir d'un sabor pur. Llesta per a saltar i gaudir.
Descripció Tècnica:
Carn de Vieira
Distribuidor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. -
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
Conservar al congelador *** a -18°
Vieira
Pot contenir: crustacis, peix, sulfits.
Informació nutricional | per 100g | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|
Valor Energètic | 356 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 84 kcal | 4 |
Greixos | 0.9 g | 1 |
dels quals saturats | 0.2 g | 1 |
Hidrats de carboni | <0.5 g | <1 |
dels quals sucres | <0.5 g | <1 |
Fibra alimentària | <0.5 g | - |
Proteïnes | 19.0 g | 38 |
Sal | 0.68 g | 11 |
Mode de descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer en el frigorífic (5 °C) durant 14-16 hores.
Instruccions d'ús en la paella: Escalfar 2 cda(s). d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mitjà durant 4 min. voltejant diverses vegades.
Instruccions d'ús en el forn: Escalfar prèviament a 170 °C (forn convencional 180°C). Enfornar el producte descongelat en la part central aprox. 7-8 min. (forn convencional aprox. min.).
VIEIRA
Nom científic: Pecten maximus
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Mar del Nord), Atlàntic, nord-est (Mar d'Irlanda), Atlàntic, nord-est (Oest d' Irlanda), Atlàntic, nord-est (Mar Cèltic - nord)
Categoría d'art de pesca: Rossegalls.
El producte no conté: