Una explosió de sabors amb matisos que combinen a la perfecció, atreveix-te a sorprendre els teus convidats aquest Nadal!
2 bosses de vieires (art. 8936)
1 bossa de cues de gambó (art. 8514)
Ceba picada (art. 8767)
All picat (art. 8771)
Herbes mediterrànies (art. 11016)
100 g de sobrassada
1 cda de formatge crema
1 alvocat
1 llima
Disposa els gambons entre dos papers film i xàfals amb l'ajuda d'una olla o paella, fins que estiguin ben aixafats. Reserva a la nevera.
Sofregiu l'all i la ceba. Quan estiguin daurats, afegeix les herbes mediterrànies, sofregeix durant un parell de minuts més i afegeix la sobrassada. Remena per integrar bé els sabors.
Posa el sofregit al got de la batedora i bat afegint-hi una cullerada de formatge crema. Tritura fins que quedi cremós i uniforme. Si queda massa dens, pots rebaixar-lo amb llet o aigua.
Bat a part l'alvocat juntament amb el suc d'una llima i un pessic de sal. Tritura fins que estigui llis i cremós.
En una paella amb oli OVE cuina les vieires a foc fort durant 1 minut i mig aproximadament per cada costat, amb una mica de sal i pebre. Reserva.
Disposa el carpaccio de gambó sobre un plat o safata. Amanir amb sal en escates, pebre i oli OVE. Posa unes cullerades de la crema d'alvocat i, finalment, posa les vieires.
Decora amb uns punts de la crema de sobrassada i rectifica amanint amb el suc d'una llima i la ratlladura de la pell.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.