100 g Filets de Tonyina en Oli d'Oliva (art. 15639)
150 g de Minestra especial (art. 8705)
1 taronja
1 poma
70 g musclos cuit
70 g de salsa de tomàquet HP
180 g maionesa
Gotes de Perrins
Posa una olla amb aigua i porta a ebullició. Cou la verdura durant 3 minuts. Refreda-la i reserva en un bol.
Talla la poma a daus i esprem el suc de la taronja. Afegeix-ho tot al bol amb la verdura juntament amb la tonyina en conserva esmicolada. Mescla tot i rectifica de sal. Reserva a la nevera fins a refredar.
Trosseja les gambes llagostineres i la carn de vieira en trossos grans. Reserva'n un parell sencer de cada per a decorar.
En una paella afegeix oli d'oliva i salta a foc alt els gambots i la carn de vieira durant diversos minuts. Reserva fins a refredar.
Mentrestant prepara la salsa de musclos de la següent manera:
En un got mesurador afegeix la maionesa i els musclos. Tritura i afegeix les gotes de salsa Perrins juntament amb la salsa de tomàquet HP. Barreja de nou i rectifica de sal si és necessari.
Finalment, en un bol afegeix tots els ingredients i agrega la salsa de musclos. Mescla tot i emplata.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.