Còctel de vieires i marisc

Còctel de vieires i marisc

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 50 g oli d'oliva verge
  • Polsim de sal
  • 100 g de carn de vieira (art. 8936)
  • 100 g cues de gamba llagostinera (art. 8514)
  • 100 g Filets de Tonyina en Oli d'Oliva (art. 15639)
  • 150 g de Minestra especial (art. 8705)
  • 1 taronja
  • 1 poma
  • 70 g musclos cuit
  • 70 g de salsa de tomàquet HP
  • 180 g maionesa
  • Gotes de Perrins
  1. Posa una olla amb aigua i porta a ebullició. Cou la verdura durant 3 minuts. Refreda-la i reserva en un bol.
  2. Talla la poma a daus i esprem el suc de la taronja. Afegeix-ho tot al bol amb la verdura juntament amb la tonyina en conserva esmicolada. Mescla tot i rectifica de sal. Reserva a la nevera fins a refredar.
  3. Trosseja les gambes llagostineres i la carn de vieira en trossos grans. Reserva'n un parell sencer de cada per a decorar.
  4. En una paella afegeix oli d'oliva i salta a foc alt els gambots i la carn de vieira durant diversos minuts. Reserva fins a refredar.
  5. Mentrestant prepara la salsa de musclos de la següent manera:
  6. En un got mesurador afegeix la maionesa i els musclos. Tritura i afegeix les gotes de salsa Perrins juntament amb la salsa de tomàquet HP. Barreja de nou i rectifica de sal si és necessari.
  7. Finalment, en un bol afegeix tots els ingredients i agrega la salsa de musclos. Mescla tot i emplata.