Calamar trossejat

Calamar trossejat

ES17471
17471
Disponible
10,95 €

400 g (Preu per Kg 27.37 €)

Receptes combinades

Saborosos trossos de calamar patagònic net amb pell, perfectes per als teus guisats favorits, cuits o a la paella amb un toc de sal. Un sabor sorprenent.

calamar patagònic.

Pot contenir: crustacispeix.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic312 kJ
Valor Energètic Kcal74 kcal
Greixos1,5 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni1,1 g
dels quals sucres0,5 g
Fibra alimentària<0,5 g
Proteïnes14 g
Sal0,34 g
Paella
Cassola

Instruccions per a la descongelació (porció 400g): Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (0°C/+4°C) durant 5 hores. Després, esbandiu amb aigua corrent freda i assequeu amb paper absorbent.

A la paella (porció 400g): Cuinar 2 cda./cdes. d'oli en una paella plena. Cuinar el producte descongelat amb un rajolí de vi blanc a foc alt, remenant de tant en tant durant uns 5 min. Assaoneu al gust abans de servir.

Preparació a l'olla (porció 400g): Poseu a bullir abundant aigua. afegiu-hi el producte ultracongelat. Poseu-ho a bullir i ho acabeu de cuinar a foc alt aprox. 4 min. Remenant sovint i escórrer.

CALAMAR PATAGÒNIC
Nom científicDoryteuthis gahi
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa