Amanida de quinoa i llenties amb calamars i espinacs

Amanida de quinoa i llenties amb calamars i espinacs

Dificultat
Temps de preparació: 10 min

Productes relacionats

Recepta de menys 600 calories

130 g d'espinac en fulla (art. 8750)

250 g de saltat de verduretes, quinoa i llenties (art. 8794)

120 g de calamar trossejat (art. 17471)

40 g d'oli OVE

Un pessic de sal

Un pessic de pebre

25 g de vinagre d'arròs

35 g de mel d'alvocat

  1. En una paella amb oli OVE salta el calamar trossejat durant dos minuts. És el moment d'afegir-hi el saltat de verdures, quinoa i llenties. Ofegueu-ho 7 minuts més.
  2. En una altra paella amb  oli OVE salta els espinacs durant 4 minuts a foc mitjà. Afegeix-hi una mica de sal, vinagre d'arròs i la mel d'alvocat. Retira'l i col·loca'l al fons del bol.
  3. Sobre els espinacs, col·loca la barreja del saltat i decora amb més espinacs.