No tens productes al teu carretó
Samfaina
Unitats: 2
800 g (Preu per Kg 11.19 €)
Assaboreix en pocs minuts aquesta deliciosa recepta tradicional composta de tomàquet, albergínia, carbassó verd, pebrot, ceba i un toc d'all.
Descripció Tècnica:
Deliciosa recepta de verdures en salsa de tomàquet. Producte ultracongelat.
Conservació:
Conservar al congelador de *** a -18 °C.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Pebrot 17% (pebrot vermell, pebrot verd), ceba 16,5%, tomàquets 15%, carbassó 14%, albergínia 11,5%, aigua, concentrat de tomàquet triturat, oli de colza, sucre, sal iodada (sal, iodat de potassi), espècies (all, pebre negre), midó de blat de moro modificat, concentrat de suc de llimona.
Tracce: api.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 513 kJ |
Valor Energètic Kcal | 124 kcal |
Greixos | 9.4 g |
dels quals saturats | 1.3 g |
Hidrats de carboni | 7.8 g |
dels quals sucres | 5.1 g |
Fibra alimentària | 1.1 g |
Proteïnes | 1.4 g |
Sal | 1 g |
A la cassola: 2 porcions (1 safata). Poseu la safata sense descongelar en aigua bullent, porteu l'aigua a ebullició una altra vegada i després coeu-la uns 30 min a foc lent. No tapeu la cassola.
Al microones: 2 porcions (1 safata). Descongeleu la bossa ultracongelada només a 600 watts aprox. 2 min. Aboqueu el contingut de la bossa en un recipient apte per a microones i escalfeu amb tapa aprox. 5 min. Remeneu després i acabeu de coure uns altres 5 min aprox. amb tapa. Tot seguit, deixeu reposar a temperatura ambient aprox. 2 min.
El producte no conté: