3-Sandvitx mediterrani

3-Sandvitx mediterrani

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Per als amants del diferent, el sabor més original!

2 u. de llesques de crocapa

80 g de formatge en llard (art. 08618)

200 g de samfaina (art. 0762)

2 u. de farcellets de pollastre amb pernil (art. 5298)

80 g de tomàquet fregit

Una mica de pic

Un pessic de sal

Descongela el dia anterior una bossa de samfaina

1. En un got triturador posa la samfaina, el tomàquet fregit, un pessic de sal i tritura molt bé fins que quedi una salsa espessa.

2. Sobre les dues llesques de crocapan, estén per tota la superfície la salsa. A la primera, posa les rodanxes de farcellets de pollastre i sobre aquests, tapa amb la segona llesca.

3. Cobreix el sandvitx de formatge en mantega ratllat i fica-ho a la fregidora d'aire a 185 graus durant 15 minuts. A aquest sandvitx cobert de formatge fos ningú no es resisteix!