Patates allioli amb guacamole de bròcoli i alfàbrega

Patates allioli amb guacamole de bròcoli i alfàbrega

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Saps què és el Guacabròcoli? Descobreix-ho i no podràs parar de sucar-hi!
  • 100 g de fulles d'espinacs (art. 8750)
  • 100 g de bròcoli (art. 8745)
  • 3 alvocats
  • Suc de 1/2 llimona
  • 75 ml d'Oli d'oliva verge
  • 75 ml d'oli de gira-sol
  • Un polsim de sal i pebre
  • 5 g d'alfàbrega (art. 11011)
  1. Obre els alvocats per la meitat, treu-ne el pinyol i fes uns talls amb el ganivet al llarg i ample. En un bol afegeix-hi la seva carn.
  2. Per a aconseguir treure tota la carn de l'alvocat d'una sola vegada fes talls de llarg a llarg de l'alvocat i prem pel mig.
  3. En una cassola bull amb aigua el bròcoli durant 5 minuts.
  4. Afegeix al bol amb alvocat els següents ingredients: espinacs prèviament descongelats, bròcoli, oli d'oliva, oli de gira-sol, alfàbrega, sal, pebre, suc de 1/2 llimona i tritura fins que quedin totalment integrats.
  5. Agafa les teves patates allioli i suca sense parar!