Saps què és el Guacabròcoli? Descobreix-ho i no podràs parar de sucar-hi!
100 g de fulles d'espinacs (art. 8750)
100 g de bròcoli (art. 8745)
3 alvocats
Suc de 1/2 llimona
75 ml d'Oli d'oliva verge
75 ml d'oli de gira-sol
Un polsim de sal i pebre
5 g d'alfàbrega (art. 11011)
Obre els alvocats per la meitat, treu-ne el pinyol i fes uns talls amb el ganivet al llarg i ample. En un bol afegeix-hi la seva carn.
Per a aconseguir treure tota la carn de l'alvocat d'una sola vegada fes talls de llarg a llarg de l'alvocat i prem pel mig.
En una cassola bull amb aigua el bròcoli durant 5 minuts.
Afegeix al bol amb alvocat els següents ingredients: espinacs prèviament descongelats, bròcoli, oli d'oliva, oli de gira-sol, alfàbrega, sal, pebre, suc de 1/2 llimona i tritura fins que quedin totalment integrats.
Agafa les teves patates allioli i suca sense parar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.