No tens productes al teu carretó
Patates allioli
Unitats: 18-22
700 g (Preu per Kg 12.79 €)
Cruixent patata acabada de ratllar amb un saborós farcit de crema de formatge fresc amb un toc d'allioli. Llest per a gratinar i servir.
Descripció Tècnica:
Recepta de patata amb un farciment de formatge fresc i allioli, prèviament enfornades. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.it bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia
Conservar al congelador *** a -18°C
No tornar a congelar una vegada descongelat.
patata 72%, crema de formatge fresc amb all i oli 19% (formatge fresc 11% (llet, ferments làctics, quall microbià), aigua, oli de colza, midó de blat de moro modificat, sucre, vinagre d'aiguardent, sal, rovell d'ou en pols, concentrat de suc de llimona, espessidor (goma xantana), all en pols), olis vegetals (gira-sol, colza, en proporcions variables), midó de patata, sal, dextrosa, cúrcuma.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 843 kJ | 1181 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 202 kcal | 282 kcal | 14 |
Greixos | 10 g | 14 g | 20 |
dels quals saturats | 2.9 g | 4.1 g | 20 |
Hidrats de carboni | 24 g | 33.6 g | 13 |
dels quals sucres | 1.6 g | 2.2 g | 3 |
Fibra alimentària | 1.8 g | 2.5 g | - |
Proteïnes | 3 g | 4.2 g | 8 |
Sal | 1 g | 1.4 g | 23 |
A la graella: Rostiu el producte ultracongelat a la vora de les brases durant aprox. 10 min remenant sovint.
Al forn: Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 13 min (forn convencional aprox. 13 min)
Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!
El producte no conté: