5 Tapes

5 Tapes

Dificultat
Temps de preparació: 5 min

Productes relacionats

Presenta en 5 minuts 5 tapes

3 u. de patates allioli (art. 00694) 

1 u. de piadina 4 formatges (art. 8113) 

2 u. de broquetes de pollastre (art.1307) 

2 u. de camembert empanat (art. 1271) 

100 g. de brandada de bacallà (art. 08625) 

1 u. de baguette d'all (art. 8267) 

El dia abans de l'elaboració descongelem la brandada

Mentre elabores la recepta treu la salsa agredolça de les broquetes i la melmelada del camembert empanat. 

L'ordre d'elaboració de les tapes és el que apareix al vídeo perquè nomès us deixeu guiar i els 5 els podreu emplatar en cinc minuts.

  1. A la fregidora d'aire amb paper adequat fiquem les patates allioli a 200 graus durant 15 minuts.

  1. Mestrestant, en una paella poseu la piadina durant 10 minuts a foc mitjà donant-li la volta a meitat de temps. 

  1. En una altra paella poseu les broquetes de pollastre durant 8 minuts voltejant-les al cap de 4 minuts. 

  1. A la fregidora d'oli col.loca dos camemberts a 180 graus durant 5 minuts. 

  1. En una taula talla 3 rodanxes de la baguette de pa d'all i unta-li la brandada descongelada, fica-la a la fregidora d'aire al costat de les patates allioli i termína-les de fer juntes durant 5 minuts a 200 graus. 

D'aquesta manera, totes les tapes acabaran al mateix temps i podràs servir totes calentes, ¡a gaudir!