"Gaudeix d'una deliciosa pasta de patata i carn, perfecta per compartir a la taula nadalenca, on cada mos és una abraçada càlida de sabor i tradició."
700 grams de patata a rodanxes (art. 0653)
500 gr filets de pollastre rostit (art. 1300)
¿200 gr xampinyó laminat (art. 8736)
¿250 gr tomàquet trossejat (art. 8666)
300 gr sofregit mediterrani (art. 8706)
¿all picat (art. 8773)
¿sal, pebre i oli OVE
En una paella amb oli OVE, cuina tots els ingredients menys la patata a foc mitjà a la paella (aprox uns 20 minuts) fins que qualli l'aigua que desprenen les verdures i el tomàquet.
Prepara en un recipient apte per a forn el pastís de patata i pollastre.
A la base posa-hi la patata congelada, capa de formatge ratllat, seguidament el que hem cuinat, i acabem amb una altra capa de patata i formatge. Pots repetir tantes vegades com vulguis fins aconseguir l'alçada que desitges pel teu pastís.
Forneja a 200° amb calor amunt i avall i sense aire, durant 25 minuts fins que estigui daurat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.