Pasta de patata gratinat amb carn by @saludableandrea

Pasta de patata gratinat amb carn by @saludableandrea

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

"Gaudeix d'una deliciosa pasta de patata i carn, perfecta per compartir a la taula nadalenca, on cada mos és una abraçada càlida de sabor i tradició."
  • 700 grams de patata a rodanxes (art. 0653)
  • 500 gr filets de pollastre rostit (art. 1300)
  • ¿200 gr xampinyó laminat (art. 8736)
  • ¿250 gr tomàquet trossejat (art. 8666)
  • 300 gr sofregit mediterrani (art. 8706)
  • ¿all picat (art. 8773)
  • ¿sal, pebre i oli OVE
  1. En una paella amb oli OVE, cuina tots els ingredients menys la patata a foc mitjà a la paella (aprox uns 20 minuts) fins que qualli l'aigua que desprenen les verdures i el tomàquet.
  2. Prepara en un recipient apte per a forn el pastís de patata i pollastre.
  3. A la base posa-hi la patata congelada, capa de formatge ratllat, seguidament el que hem cuinat, i acabem amb una altra capa de patata i formatge. Pots repetir tantes vegades com vulguis fins aconseguir l'alçada que desitges pel teu pastís.
  4. Forneja a 200° amb calor amunt i avall i sense aire, durant 25 minuts fins que estigui daurat.