Filetets de pollastre rostits

Filetets de pollastre rostits

ES1300
1300
Disponible
15,95 €

Unitats: 9-15

750 g (Preu per Kg 21.27 €)

Nutri score B

Receptes combinades

Filets de rellom de pollastre precuits i condimentats, llestos per estalviar-te temps a la cuina. Versàtil, pràctic, saborós....
una solució perfecta.

Descripció Tècnica:

Filets de pollastre tallats de l'interior del pit de pollastre, amb un 8% de condiment líquid, preparats i llestos per a consumir. Producte ultracongelat.

Conservació:
Conservar en congelador de ** a -18 d. C..

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

rellom de pollastre trossejat 92%, aigua, midó de blat de moro, sal, dextrosa.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic414 kJ414 kJ
Valor Energètic Kcal98 kcal98 kcal
Greixos0,8 g0,8 g
dels quals saturats0,2 g0,2 g
Hidrats de carboni1,9 g1,9 g
dels quals sucres1,0 g1,0 g
Fibra alimentària0,5 g0,5 g
Proteïnes20,5 g20,5 g
Sal1,3 g1,3 g
Forn
Barbacoa
Paella

A la paella (aprox. 6 unitats):
Fregiu els filetets sense descongelar en una paella calenta amb prou oli uns 7 minuts a temperatura mitjana. Mentre es fregeixen, gireu-los amb cura. Si els filetets estan descongelats, es redueix el temps en uns 2 minuts.

Al forn (aprox. 6 unitats):
Preescalfeu el forn a uns 200ºC (forn d'aire a 180ºC). Poseu 6 filetets sense descongelar sobre una safata apta per al forn coberta amb paper especial de forn i escalfeu-los uns 20 minuts. Gireu-los una vegada amb cura. Si els filetets estan descongelats, es redueix el temps en uns 8-10 minuts.

A la barbacoa:
Poseu els filetets sense descongelar a la vora de les brases i rostiu-los durant uns 7 minuts, girant-los amb cura diverses vegades. El temps de rostida pot variar depenent de la intensitat de les brases. Si els filetets estan descongelats, es redueix el temps en uns 2 minuts.

El producte no conté:

  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis
  • Peix
  • Ou
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc