Pastís de patata amb bròcoli i espinacs

Pastís de patata amb bròcoli i espinacs

Dificultat
Temps de preparació: 50 min

Productes relacionats

  • 2 panets de sègol (art. 10455)
  • 380 g de patates per coure
  • 240 g de bròquil (art. 8745)
  • 8 ous (mida M)
  • 200 ml de llet
  • 200 g formatge anyenc
  • 45 g d'all picat (art. 8771)
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 g de fulles d'espinacs (art. 8750)
  • 3 cullerades de ceba picada (art. 8767)
  • Sal, pebre, pebre de caiena i nou moscada al gust.
  1. Descongela les pastes de sègol a temperatura ambient durant 1 hora i talla-les a llesques del gruix d'un dit. 2¿ Tritura l'all picat amb 2 cullerades d'oli d'oliva.
  2. Cou en una cassola els espinacs amb la ceba picada, l'all triturat, 2 cullerades d'oli d'oliva, sal, pebre i nou moscada. Si cal, assaonar després. Mentrestant, renta les patates, pela-les, asseca-les i talla-les en galledes d'1 cm.
  3. En una cassola, bull 1 litre d'aigua amb sal i afegeix-hi les patates i el bròcoli, fins a quedar al dente. Aparteu aigua calenta.
  4. Tritura els espinacs amb els ous, llet, sal, pebre, pebre de caiena i nou moscada. Barreja-ho tot i afegeix-ho a l'aigua que havies apartat abans.
  5. Ratlla el formatge finament i afegeix-lo amb els altres ingredients, barreja-ho tot uniformement. Preescalfeu el forn a 160 °C i fornegeu durant uns 45 minuts.
  6. Finalment, unta les llesques de pa amb l'oli d'all i fica-les al forn durant 10-15 minuts. Han de quedar cruixents.