Sal, pebre, pebre de caiena i nou moscada al gust.
Descongela les pastes de sègol a temperatura ambient durant 1 hora i talla-les a llesques del gruix d'un dit. 2¿ Tritura l'all picat amb 2 cullerades d'oli d'oliva.
Cou en una cassola els espinacs amb la ceba picada, l'all triturat, 2 cullerades d'oli d'oliva, sal, pebre i nou moscada. Si cal, assaonar després. Mentrestant, renta les patates, pela-les, asseca-les i talla-les en galledes d'1 cm.
En una cassola, bull 1 litre d'aigua amb sal i afegeix-hi les patates i el bròcoli, fins a quedar al dente. Aparteu aigua calenta.
Tritura els espinacs amb els ous, llet, sal, pebre, pebre de caiena i nou moscada. Barreja-ho tot i afegeix-ho a l'aigua que havies apartat abans.
Ratlla el formatge finament i afegeix-lo amb els altres ingredients, barreja-ho tot uniformement. Preescalfeu el forn a 160 °C i fornegeu durant uns 45 minuts.
Finalment, unta les llesques de pa amb l'oli d'all i fica-les al forn durant 10-15 minuts. Han de quedar cruixents.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.