La innovació arriba a la teva cuina amb aquesta Paella!
350 g de broquetes morunes de pollastre (art. 8123)
50 g d'Oli d'oliva
15 g d'all picat (art. 8771)
100 g de tires de pebrot (art. 8743)
200 g d'espàrrecs verds (art. 8735)
150 g de xampinyons laminats (art. 8736)
200 g de bròcoli (art. 8745)
70 g de pèsols especials (8543)
3 g de mescla mediterrània (art. 11016)
320 g d'arròs
700 ml de brou de carn
Sal i pebre
2,5 g de pebre vermell de la Vera
En una paella amb una cullerada d'oli d'oliva sofregeix la meitat de l'all picat i les tires de pebrot a foc mitjà. Una vegada que estigui torrat tritura tot junt i reserva.
Fregeix les broquetes de pollastre en una altra paella i reserva.
En la paellera afegeix oli d'oliva, l'altra meitat d'all picat, els espàrrecs verds tallats, el bròcoli, els xampinyons i els pèsols. Sofregeix tot fins que sigui calent i afegeix tot el que havíem reservat anteriorment. Condimenta amb el pebre vermell de la vera, el pebre, mescla mediterrània i sal. Sofregeix durant 5 minuts i afegeix l'arròs juntament amb el brou de carn. Cuina a foc mitjà - alt removent només una vegada fins a coure-ho.
Rectifica de sal i a gaudir!
*El temps de cocció varia segons el tipus d'arròs, en aquest cas hem utilitzat arròs rodó pel qual amb 15 minuts de cocció, l'arròs queda perfecte.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.