Paella de broquetes de pollastre

Paella de broquetes de pollastre

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

La innovació arriba a la teva cuina amb aquesta Paella!
  • 350 g de broquetes morunes de pollastre (art. 8123)
  • 50 g d'Oli d'oliva
  • 15 g d'all picat (art. 8771)
  • 100 g de tires de pebrot (art. 8743)
  • 200 g d'espàrrecs verds (art. 8735)
  • 150 g de xampinyons laminats (art. 8736)
  • 200 g de bròcoli (art. 8745)
  • 70 g de pèsols especials (8543)
  • 3 g de mescla mediterrània (art. 11016)
  • 320 g d'arròs
  • 700 ml de brou de carn
  • Sal i pebre
  • 2,5 g de pebre vermell de la Vera
  1. En una paella amb una cullerada d'oli d'oliva sofregeix la meitat de l'all picat i les tires de pebrot a foc mitjà. Una vegada que estigui torrat tritura tot junt i reserva.
  2. Fregeix les broquetes de pollastre en una altra paella i reserva.
  3. En la paellera afegeix oli d'oliva, l'altra meitat d'all picat, els espàrrecs verds tallats, el bròcoli, els xampinyons i els pèsols. Sofregeix tot fins que sigui calent i afegeix tot el que havíem reservat anteriorment. Condimenta amb el pebre vermell de la vera, el pebre, mescla mediterrània i sal. Sofregeix durant 5 minuts i afegeix l'arròs juntament amb el brou de carn. Cuina a foc mitjà - alt removent només una vegada fins a coure-ho.
  4. Rectifica de sal i a gaudir!

*El temps de cocció varia segons el tipus d'arròs, en aquest cas hem utilitzat arròs rodó pel qual amb 15 minuts de cocció, l'arròs queda perfecte.