La teva hamburguesa més saborosa i original que mai
1 u. d'hamburgueses cruixents de pollastre (art. 8098)
1 u. mini truites de patates (art. 5669)
50 g de crema de formatge ibèrica (art. 08617)
80 g de bròquil (art. 8745)
1 u. de pa d'hamburguesa
70 g de pernil ibèric 50% d’enceball de camp (art. 08614)
Poseu a la fregidora d'aire 20 minuts a 200 graus l'hamburguesa cruixent de pollastre. Passats 10 minuts, capgireu i fiqueu les mini truites per acabar-la al mateix temps que l'hamburguesa.
Fica el bròquil al microones durant 2-3 minuts.
En un bol posa la crema de formatge ibèrica i fica-la al microones uns 15 segons. Afegeix-hi el bròquil picat i barreja-ho bé.
Posa la base del pa d'hamburguesa i unta-li la crema de formatge ibèrica. Sobre aquesta, posa l'hamburguesa cruixent, la mini truita i els talls de pernil. Tapa amb la part superior del pa d'hamburguesa i estarà a punt per gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.