Hamburguesa cruixent de pollastre amb pernil i crema de formatge ibèrica

Hamburguesa cruixent de pollastre amb pernil i crema de formatge ibèrica

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

La teva hamburguesa més saborosa i original que mai
  • 1 u. d'hamburgueses cruixents de pollastre (art. 8098)   
  • 1 u. mini truites de patates (art. 5669)   
  • 50 g de crema de formatge ibèrica (art. 08617)   
  • 80 g de bròquil (art. 8745)  
  • 1 u. de pa d'hamburguesa  
  • 70 g de pernil ibèric 50% d’enceball de camp (art. 08614)
  1. Poseu a la fregidora d'aire 20 minuts a 200 graus l'hamburguesa cruixent de pollastre. Passats 10 minuts, capgireu i fiqueu les mini truites per acabar-la al mateix temps que l'hamburguesa.  
  2. Fica el bròquil al microones durant 2-3 minuts.  
  3. En un bol posa la crema de formatge ibèrica i fica-la al microones uns 15 segons. Afegeix-hi el bròquil picat i barreja-ho bé.   
  4. Posa la base del pa d'hamburguesa i unta-li la crema de formatge ibèrica. Sobre aquesta, posa l'hamburguesa cruixent, la mini truita i els talls de pernil. Tapa amb la part superior del pa d'hamburguesa i estarà a punt per gaudir!