Entrepà de calamars amb maionesa d'all sense ou by Natta_cuina

Entrepà de calamars amb maionesa d'all sense ou by Natta_cuina

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

400 g (Preu per Kg 29.87 €)

400 g (Preu per Kg 29.87 €)

11,95 €

Cod. 8557

Per a la platja, un bon entrepà! I si és de calamars, millor que millor! Et deixem aquesta recepta la mar de fresca de @NataliaOrtiz Guarda't aquesta recepta perquè l'has de fer si o si igual! Fliparàs!

(2 entrepans)  

- Calamar patagònic net de bofrost* (és el codi. 8557)

- sal 

- Oli OVE

- farina de blat   

Ingredients per a la maionesa d'all:

- una o dues dents d'all

- Un raig de llet 

- El doble d'oli 

- Sal 

- Suc d'un tros de llimona   

Preparació:

  • Per als calamars només els has de tallar en dos o tres trossos, i ja, perquè vénen perfectament nets.  Els seco una mica amb paper i li poso una miqueta de sal 
  • En una bossa poso una mica de farina i fico els calamars, amb aire a la bossa moc i moc i els trec 
  • Quedaran súper solts i totalment enfarinats 
  • En una paella o olla amb oli molt calent fiquem els calamars i quan estiguin llestos els traiem en paper absorbent. 

Per a la maionesa d’all sense ou:

  • Fiquem tots els ingredients en un recipient IMPORTANT primer la llet, després l'oli i intenta posar-ho a poc a poc que no s'esvaloti molt. La llet pel costat i l'oli pel seu. 
  • Batem sense moure la batedora i quan ja estigui gairebé tot muntat acabes amb moviments suaus.  

I llest. Serveix-te l'entrepà com més t'agradi! 

Està boníssim!