No tens productes al teu carretó
Calamar patagònic net
400 g (Preu per Kg 29.87 €)
Per a la platja, un bon entrepà! I si és de calamars, millor que millor! Et deixem aquesta recepta la mar de fresca de @NataliaOrtiz Guarda't aquesta recepta perquè l'has de fer si o si igual! Fliparàs!
Tendre calamar net amb beina i rejo, que pots utilitzar en guisats o simplement preparar a la planxa, on quedaran especialment deliciosos.
Descripció tècnica:
Beines i Rejos de calamar patagònic (Loligo patagonica) net, al natural. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
Calamar patagònic.
Pot contenir traces de: peix, crustacis.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 327 kJ |
Valor Energètic Kcal | 77 kcal |
Greixos | 1,5 g |
dels quals saturats | 0,4 g |
Hidrats de carboni | 1,2 g |
dels quals sucres | 0 g |
Fibra alimentària | 0 g |
Proteïnes | 15,3 g |
Sal | 1,2 g |
Descongelació: A Tª ambient: 4h. A la nevera: 8h.
A la paella (1 porció = 200g): Escalfem una paella antiadherent amb 3 cullerades d'oli. Quan estigui ben calent introduïm els calamars (2 porcions) un cop descongelats i escorreguts i escalfem a foc fort 8-10 minuts aprox. o fins que quedin daurats.
CALAMAR PATAGÒNIC
Nom científic: Doryteuthis gahi
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: