Calamar patagònic net

Calamar patagònic net

ES8557
8557
Disponible
11,95 €

400 g (Preu per Kg 29.87 €)

Nutri score B

Receptes combinades

Per a la platja, un bon entrepà! I si és de calamars, millor que millor! Et deixem aquesta recepta la mar de fresca de @NataliaOrtiz Guarda't aquesta recepta perquè l'has de fer si o si igual! Fliparàs!

Tendre calamar net amb beina i rejo, que pots utilitzar en guisats o simplement preparar a la planxa, on quedaran especialment deliciosos.

Descripció tècnica:

Beines i Rejos de calamar patagònic (Loligo patagonica) net, al natural. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Calamar patagònic.

 

Pot contenir traces de: peix, crustacis.

 

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic327 kJ
Valor Energètic Kcal77 kcal
Greixos1,5 g
dels quals saturats0,4 g
Hidrats de carboni1,2 g
dels quals sucres0 g
Fibra alimentària0 g
Proteïnes15,3 g
Sal1,2 g
Paella
Descongelar

Descongelació: A Tª ambient: 4h. A la nevera: 8h.

A la paella (1 porció = 200g): Escalfem una paella antiadherent amb 3 cullerades d'oli. Quan estigui ben calent introduïm els calamars (2 porcions) un cop descongelats i escorreguts i escalfem a foc fort 8-10 minuts aprox. o fins que quedin daurats.

CALAMAR PATAGÒNIC
Nom científicDoryteuthis gahi
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa