Crocapa amb tomàquet saltat, formatge i tonyina

Crocapa amb tomàquet saltat, formatge i tonyina

Dificultat
Temps de preparació: 25 min

Productes relacionats

Crunchy i irresistible per a nens i grans!
  • 4 croissants francesos de mantega (art. 0918)
  • 3 lloms de tonyina (art. 8853)
  • 100 g cirerols
  • 100 g tomàquet fregit
  • 80 g formatge Edam ratllat
  • 8 g de mescla mediterrània
  • 75 g de mantega
  • Un pessic de sal i pebre blanc molt
  • Un polsim d'alfàbrega (art. 11011)
  1. En una safata de forn amb paper vegetal posa els croissants francesos i deixa descongelar durant 15 minuts, passat aquest temps enforna a 180ºC durant 22 minuts. Deixa refredar 5 minuts i reserva.
  2. Talla els cirerols i sofregeix-los en una paella amb oli durant 8 minuts. Afegeix tomàquet fregit i cuina durant 3 minuts a foc suau. Assaona amb sal i pebre blanc al gust. Tritura tot junt.
  3. Talla a daus els filets de tonyina.
  4. En una paella salta els daus de tonyina. Afegeix la mantega i cuina durant 3-4 minuts.
  5. Per a preparar el teu crocapa segueix aquests passos: Obre el croissant i estén una base de la salsa de tomàquet, després afegeix els daus de tonyina, cobreix-los amb formatge ratllat, empolsa amb alfàbrega i tapa-ho amb la part superior del croissant.