En una safata de forn amb paper vegetal posa els croissants francesos i deixa descongelar durant 15 minuts, passat aquest temps enforna a 180ºC durant 22 minuts. Deixa refredar 5 minuts i reserva.
Talla els cirerols i sofregeix-los en una paella amb oli durant 8 minuts. Afegeix tomàquet fregit i cuina durant 3 minuts a foc suau. Assaona amb sal i pebre blanc al gust. Tritura tot junt.
Talla a daus els filets de tonyina.
En una paella salta els daus de tonyina. Afegeix la mantega i cuina durant 3-4 minuts.
Per a preparar el teu crocapa segueix aquests passos: Obre el croissant i estén una base de la salsa de tomàquet, després afegeix els daus de tonyina, cobreix-los amb formatge ratllat, empolsa amb alfàbrega i tapa-ho amb la part superior del croissant.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.