No tens productes al teu carretó
Coliflor gratinada
Unitats: 1
1000 g (Preu per Kg 10.95 €)
Recepta pràctica, senzilla i deliciosa a base de floretes de coliflor recobertes individualment en salsa de formatges Emmental i Grana Padano, assaonat amb nou moscada.
Descripció Tècnica:
Floretes de coliflor en una salsa de formatge cremosa. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador *** a -18°C
coliflor 55%, aigua, nata prima 5,2%, formatge Emmental 4,2% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), llet desnatada en pols, oli de colza, formatge Grana Padano 2,6% (llet, sal, ferments làctics, quall animal), farina de blat, midó de blat de moro modificat, sal, sucre, all en pols, nou moscada, pebre blanc.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 431 kJ | 1078 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 104 kcal | 259 kcal | 13 |
Greixos | 6.8 g | 17 g | 24 |
dels quals saturats | 2.7 g | 6.8 g | 34 |
Hidrats de carboni | 5.1 g | 12.8 g | 5 |
dels quals sucres | 2.3 g | 5.8 g | 6 |
Fibra alimentària | 1.6 g | 4 g | - |
Proteïnes | 4.7 g | 11.8 g | 24 |
Sal | 0.45 g | 1.1 g | 19 |
A l'olla: Bulliu 60 ml d'aigua o llet. Afegiu-hi el producte ultracongelat, acabeu de cuinar durant aprox. 10 min a foc mig remenant de tant en tant.
Al microones: Escalfeu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones durant aprox. 4 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 4 min. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 1 min.
Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional ºC). Enforneu el producte ultracongelat en una plata a la reixeta central del forn durant aprox. 45 min (forn convencional aprox. min).
Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!
El producte no conté: