Posa a descongelar el peix a la nevera la nit anterior.
Introdueix en un recipient apte per a microones la coliflor gratinada durant 6 minuts.
En una paella amb oli, sofregeix l'all picat afegint el brou de peix i deixant reduir durant 5 minuts. Afegeix la nata i deixa reduir durant altres 3-4 minuts a foc mitjà. Rectifica de sal i pebre.
A continuació, enfarina els lloms de carboner i marca'ls en una paella amb oli per tots dos costats. Afegeix-los a la salsa anterior juntament amb els musclos i deixa coure durant 4 minuts. Per a lligar la salsa realitza moviments circulars.
Torna a donar dos minuts de calor al microones a la coliflor gratinada.
Serveix en plats amb salsa al fons del plat. A continuació, afegeix els lloms i decora amb els musclos per damunt. Finalment, incorpora a un costat la coliflor gratinada i empolsa amb julivert.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.