Bruixa amb salsa meunièr a la papillote i verdures

Bruixa amb salsa meunièr a la papillote i verdures

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

El sabor de la mar, a la teva taula!
  • 2 grans d'all
  • 7 g de julivert
  • 15 g de mantega
  • 15 g d'Oli d'oliva verge
  • Un pessic de sal i pebre
  • 7 g de mescla mediterrània (art. 11016)
  • 350 g de minestra amb patata (art. 8847)
  • 2 filets de bruixa (art. 8933)
  • 1 làmina de paper vegetal
  • 1 làmina de paper de plata
  1. En una olla cou la minestra amb patata. Mentrestant, aixafa els alls.
  2. Posa l'oli i la mantega en una paella. Afegeix els alls i una vegada estiguin escalfats, agrega la minestra amb patata sofregint durant 3 minuts. Incorpora sal, pebre, mescla mediterrània i remou. Reserva a la paella.
  3. En una safata per a enfornar posa una làmina de paper de plata i una altra damunt, de la mateixa mida, de paper vegetal. A continuació, al damunt, posa els filets de bruixa i condimenta. Agrega les verdures saltades anteriorment incloent la salsa que tenim a la paella. Embolica doblegant els quatre laterals cap a dins fins a formar un rectangle tancat.
  4. Introdueix la safata al forn a 180ºC durant 10 minuts