No tens productes al teu carretó
Bruixa
Unitats: 3-5
600 g (Preu per Kg 29.92 €)
Selectes peces de peix blanc eviscerades i sense cap. De textura tendra i delicada, ideal per a cuinar a la planxa.
Descripció Tècnica:
Bruixa eviscerat amb pell. Ultracongelat.
Distribuidor:
bofrost S.A.U.,
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
Conservar al congelador *** a -18°C
bruixa.
Pot contenir: crustacis, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 339 kJ | 508 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 80 kcal | 120 kcal | 6 |
Greixos | 1.9 g | 2.9 g | 4 |
dels quals saturats | 0.3 g | 0.5 g | 2 |
Hidrats de carboni | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
dels quals sucres | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
Fibra alimentària | <0.5 g | <0.5 g | - |
Proteïnes | 15.8 g | 23.7 g | 47 |
Sal | 0.38 g | 0.57 g | 10 |
Descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (4°C) durant 12-14 hores. Després assecar amb paper de cuina.
Fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte descongelat durant aprox. 2-3 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.
A la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mig durant aprox. 4 min remenant vàries vegades.
Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 190ºC). Enforneu el producte descongelat a la part central aprox. 8 min (forn convencional aprox. 8 min).
BRUIXA
Nom científic: Lepidorhombus whiffiagonis
Capturat a: Atlàntic, nord-est
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: