Baguet d'all

Baguet d'all

ES8267
8267
Disponible
9,40 €

Unitats: 4

700 g (Preu per Kg 13.43 €)

Nutri score D

Receptes combinades

Baguet d'all amb aspecte rústic i ingredients totalment naturals. Cruixent i farcida de mantega a les fines herbes i all. Per a preparar al forn en qüestió de pocs minuts.

Descripció Tècnica:
Cruixents baguets farcides amb mantega d'herbes i all. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U. Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º1ª 14008 Còrdova |  Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

baguette 80% (farina de blat, aigua, llevat, sal, agent de tractament de la farina (farina de blat)), farciment (mantega, margarina (olis vegetals i greixos en proporcions variables (palmera, coco, gira-sol), aigua, emulgents (mono-i diglicèrids d'àcids grassos, lecitina de gira-sol), acidulant (àcid cítric)), all en pols 0,6%, herbes (sal, espècies (all, julivert, cerfull, anet, ceba, pebre, estragó, oli de colza), dextrosa), sal).

Pot contenir: sojaapi

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1378 kJ
Valor Energètic Kcal328 kcal
Greixos12,3 g
dels quals saturats7,1 g
Hidrats de carboni47 g
dels quals sucres3,2 g
Fibra alimentària2,8 g
Proteïnes6,0 g
Sal9,5 g
Forn

Al forn: Preescalfeu el forn a 180ºC. Poseu la baguet sense descongelar sobre la safata de forn coberta amb paper especial per a forn i enforneu-la a una altura mitjana de 18 a 20 min, fins que es dauri al vostre gust (forn d'aire durant 15 min).

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix