Amanida de tomàquet i mozzarella amb gamba llagostinera

Amanida de tomàquet i mozzarella amb gamba llagostinera

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

¡Rápido y sano!
  • 4 tomàquets grans
  • 2 boles de Mozzarella
  • Oli d'Oliva Verge Extra
  • 2 culleradetes de Mediterrània (art. 11016)
  • 2 culleradetes d'Alfàbrega (art. 11011)
  • Vinagre Balsàmic
  • 150 g de Cues de Gamba llagostinera (art. 8514)
  • Sal i pebre

Rentem i tallem els tomàquets a rodanxes.
Escorrem la mozzarella i la tallem a làmines similars a les que hem fet amb el tomàquet.
Col·loquem el tomàquet al voltant d'un plat i al damunt hi posem la mozzarella i ho reguem amb una miqueta d'Oli d'Oliva. Assaonem al gust amb l'alfàbrega i el condiment mediterrani, vinagre, sal i pebre.
Saltem les cues de gamba llagostinera en una paella durant 2 minuts.
Les col·loquem al centre del plat