Xurros decorats

Xurros decorats

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Una recepta fàcil per a endolcir el teu esmorzar o berenar!
  • 500 g Xurros (art. 8801)
  • 25 g Ametlles picades
  • 50 ml Llet
  • 70 ml Crema batuda
  • 100 g Xocolata amb taronja
  • 1 culleradeta Sucre
  • 25 g Avellanes (picades)
  • 50 ml Suc de llima
  • 1 cullerada Pela de llimona
  • 1 cullerada Mantega fosa
  • 1 polsim de Sal
  • 200 g sucre de llustre
  • 200 g sucre
  • 2 cullerades de te canyella
  • Per al glacejat de xocolata, torra les ametlles picades en una paella sense oli. Escalfa la llet en una cassola amb crema batuda. Ara agrega la xocolata en trossos i remou fins que es formi una massa homogènia.
  • Per al glacejat de llima-avellana, escalfa una mica el sucre a la paella que ja has utilitzat, després afegeix les avellanes i deixa-les caramel·litzar. Barreja el suc de llima amb la pela de llimona ratllada i la mantega fosa. Barreja amb la sal i el sucre de llustre fins que tingui una consistència cremosa.
  • Per als xurros, escalfa la fregidora a 180¿°C i fregeix els xurros durant uns tres minuts.
  • Per a la mescla de canyella i sucre, simplement barreja el sucre amb la canyella.
  • Per a les variants amb xocolata, unta dos terços dels xurros amb la crema que triïs i després volteja'ls sobre les nous. Per a la variant de canyella i sucre, volteja els xurros en la mescla perquè quedin uniformes.