Una recepta fàcil per a endolcir el teu esmorzar o berenar!
500 g Xurros (art. 8801)
25 g Ametlles picades
50 ml Llet
70 ml Crema batuda
100 g Xocolata amb taronja
1 culleradeta Sucre
25 g Avellanes (picades)
50 ml Suc de llima
1 cullerada Pela de llimona
1 cullerada Mantega fosa
1 polsim de Sal
200 g sucre de llustre
200 g sucre
2 cullerades de te canyella
Per al glacejat de xocolata, torra les ametlles picades en una paella sense oli. Escalfa la llet en una cassola amb crema batuda. Ara agrega la xocolata en trossos i remou fins que es formi una massa homogènia.
Per al glacejat de llima-avellana, escalfa una mica el sucre a la paella que ja has utilitzat, després afegeix les avellanes i deixa-les caramel·litzar. Barreja el suc de llima amb la pela de llimona ratllada i la mantega fosa. Barreja amb la sal i el sucre de llustre fins que tingui una consistència cremosa.
Per als xurros, escalfa la fregidora a 180¿°C i fregeix els xurros durant uns tres minuts.
Per a la mescla de canyella i sucre, simplement barreja el sucre amb la canyella.
Per a les variants amb xocolata, unta dos terços dels xurros amb la crema que triïs i després volteja'ls sobre les nous. Per a la variant de canyella i sucre, volteja els xurros en la mescla perquè quedin uniformes.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.