4 hores abans posa a descongelar el bacallà esqueixat a la nevera.
En una paella amb oli, sofregeix l'all picat i una vegada estigui daurat, afegeix el bacallà i cuina durant 5 minuts. Reserva fins que es refredi.
Separa el rovell de la clara en bols diferents. En el bol del rovell, afegeix farina de tempura, llet, bacallà esqueixat, vinagre i bat-ho tot. Afegeix unes gotes d'aigua i continua batent fins a aconseguir una mescla homogènia. Afegeix la mescla d'herbes mediterrànies i remou amb una cullera. Reserva.
Munta la clara de l'altre bol amb les varetes i afegeix-la a la mescla anterior. Reserva durant 15 minuts.
Posa a escalfar oli per a fregir en una paella.
Si tens mànega de pastissera, introdueix la massa i fregeix els xurros en l'oli. També pots emprar una bossa de plàstic i tallar un dels extrems per a introduir la massa.
Deixa assecar els xurros en paper absorbent. Mentrestant, amb paper vegetal, forma un cartutx amb forma de con per a emplatar d'una forma original els xurros de bacallà i, a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.