No tens productes al teu carretó
Vieires al xampany
Unitats: 4
440 g (Preu per Kg 49.89 €)
Servides en la seva petxina natural, amb autèntica carn de vieira i crema fresca amb xampany, vi blanc, brou de verdures i peix. Un sabor elegant i sofisticat.
Descripcio te;cnica:
4 petxines farcides de vieires** cuinades en una salsa de vi muscadet i de cava, amb crema i xampinyons. Presentada en la seva petxina natural.nUltracongelat.
n
Distribüidor:
bofrost S.A.U., Ctra. de la Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / España
Vieires** 25%,ncremanfresca 16%, concentrat de brou de peix (aigua,npeix, vi blanc, pastanaga,napi, ceba, porro,nmantega), xampinyo cuit 8% (xampinyons cuits (aigua, vi blanc, suc de llimona, sal),nmantega, sal, pebre, nou moscada, pebre de Caiena), vi muscadet 6%,nmantega, cava 5%, brou de verdures (aigua, api, toma;quet, pastanaga, xampinyo, porro, ginebrons), brou de barbes denvieiran(concentrat de brou denpeix, barbes denvieires, vi blanc, escalunya,nmantega), escalunya, farina denblat, mido d'arròs, suc de coccio de musclos, mantega concentrada, llet descremada en pols, pa ratllat (farina de blat, sal), formatge emmental (llet de vaca, sal, ferments la;ctics, enzim), pebre blanc, sal.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Al forn:nPreescalfeu el forn a 180 dC. Traieu el pla;stic de les petxines, col·loqueu-les sobre la reixetani poseu-les a la part central del forn uns 30 minuts.