Vieires al xampany

Vieires al xampany

ES16142
16142
Disponible
21,95 €

Unitats: 4

440 g (Preu per Kg 49.89 €)

Servides en la seva petxina natural, amb autèntica carn de vieira i crema fresca amb xampany, vi blanc, brou de verdures i peix. Un sabor elegant i sofisticat.


Descripcio te;cnica:

4 petxines farcides de vieires** cuinades en una salsa de vi muscadet i de cava, amb crema i xampinyons. Presentada en la seva petxina natural.nUltracongelat.

n

Distribüidor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U., Ctra. de la Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / España

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Vieires** 25%,ncremanfresca 16%, concentrat de brou de peix (aigua,npeix, vi blanc, pastanaga,napi, ceba, porro,nmantega), xampinyo cuit 8% (xampinyons cuits (aigua, vi blanc, suc de llimona, sal),nmantega, sal, pebre, nou moscada, pebre de Caiena), vi muscadet 6%,nmantega, cava 5%, brou de verdures (aigua, api, toma;quet, pastanaga, xampinyo, porro, ginebrons), brou de barbes denvieiran(concentrat de brou denpeix, barbes denvieires, vi blanc, escalunya,nmantega), escalunya, farina denblat, mido d'arròs, suc de coccio de musclos, mantega concentrada, llet descremada en pols, pa ratllat (farina de blat, sal), formatge emmental (llet de vaca, sal, ferments la;ctics, enzim), pebre blanc, sal.

fruits de pela, crustacis, ou, soia, mostassa, sèsam.
Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn

Al forn:nPreescalfeu el forn a 180 dC. Traieu el pla;stic de les petxines, col·loqueu-les sobre la reixetani poseu-les a la part central del forn uns 30 minuts.

Nom científic: Zygochlamys patagonica Capturat a: Sud-oest de l¿oceà Atlàntic Categoria d¿art de pesca: Xarxes d¿arrossegament